Lekker sporten in de frisse buitenlucht? Alleen of in teamverband? Roeien is de ideale sport om in conditie te komen en te blijven.

De voordelen van roeien:
Roeien is voor alle leeftijden 
Je bouwt rustig een goede conditie op
Je bent buiten bezig in de natuur 
Roeien kan het hele jaar door
Je kan recreatief- of wedstrijdroeien.

Roei je bij Roeivereniging Rijnmond, dan roei je bij een écht gezellige vereniging. Voor informatie en vragen kun je op zaterdag om ca. 12.00 uur naar de vereniging komen, dan is er altijd iemand aanwezig om je wegwijs te maken in deze gezonde teamsport. Voor meer informatie: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
De waterwolf marathon te Groningen

De Waterwolf marathon bij roeiverenigingen de Hunze te Groningen werd gehouden op zondag 7 oktober . 2 Teams van RVRijnmond hadden zich aangemeld om daaraan deel te nemen . Te weten team met Paul v Heugten Carla Roel Joke en Eline . Het andere team bestond uit Paul Kaan Mieke Ellen Hugo en Rinus .Boten werden aldaar gehuurd .Beide teams waren een dag van te voren richting Groningen afgereisd .Team Paul v Heugten logeerde in zijn buitenverblijf, Het team van Paul Kaan hadden een hotel geboekt in Paterswolde . Zondag vroeg opstaan melden koffie drinken en klaar maken voor de marathon die ging door 2 sluizen over een afstand van 54 km .Beide ploegen deden het uitstekend . Vermeld dient te worden dat de ploeg van Paul Kaan voor het eerst een marathon binnen de 5 uur aflegde  en dat zij door Rinus een verkeerde afslag hadden genomen en dit stuk terug moesten roeien .

 
Goudse Mijl 2018

Mooi weer en veel Rijnmond groen op deze Goudse Mijl.

Hier is een impressie met foto's van de website van de Goudse;

Lees meer...
 
Lustrum 35 jaar, de foto's

Met dank aan HansB

zijn hier de foto's van het lustrumfeest 35 jaar:

Lees meer...
 
Te land, ter zee en in de lucht.

Strijd samen met je team mee in de woelige waterspelen. Het gaat om kracht, behendigheid of creativiteit. Zin in een uitdaging? Kom dan naar het lustrumfeest op 15 september; Start 15:00u. De teams worden ter plekke gevormd.

 
Rondje Rotterdam

Het rondje Rotterdam op zaterdag 7 juli 2018 was een geslaagde dag.

Met mooi weer en hoogwater rond 11:00u kon Rotterdam prima gerond worden. 

De fotoserie staat

Lees meer...
 
Skiffles


In oktober beginnen met skiffles? Tom deed het!

 
Groene Hart marathon rond Alphen

Op Zaterdag 29 September vond plaats de Groene hart marathon rond Alphen. Aan deze marathon deden 36 teams mee met verschillende type boten. Rijnmond was sterk vertegenwoordigd met 3 teams met boottype C4*. Om 7.15 u was het verzamelen om gezamenlijk een Rijnmond boot vaarklaar te maken: opriggeren etc. De 2 andere boten werden gehuurd van RVAlphen. Daarna koffie drinken Captains meeting en start klaar maken.

Onder werkelijk uitstekende weersomstandigheden werden de boten tussen 8 uur en 9 uur weg gestart. Deze marathon ging over 58 km waaronder een stop van 3 km in leiden waar de tijd werd stil gezet. Alle Rijnmond teams met daarin PaulK, Arie & LiaH, Mieke & RinusC, IneK, ErnaK, DiniW, MarjanK en SietskeT, PaulH, CarlaD, JokeL, ElineV en JannieH deden het uitstekend waarbij vermeld dient worden dat het team van Ine werkelijk uitstekend  presteerde en dat voor de 1ste keer !! Na afloop werd er er onder genot van een Pizza en een drankje uitvoerig nagepraat en ging iedereen met een voldaan gevoel weer op huis aan.

 
Diner Oud Verlaat met mooi weer


Het diner bij Oud Verlaat was erg gezellig en er werd weer heerlijk gekookt. Het was een prachtige zomerdag voor de roeiers en een mooie avond voor iedereen. Op deze foto vindt een pan mosselen zijn bestemming.

Lees meer...
 
LUSTRUM 35 jaar rv Rijnmond

De lustrum commissie heeft een streep gezet onder de datum 15 september 2018. Dat wordt een feestdag voor alle leden!

Lees meer...
 
In 24 uur zo veel roeien als je wilt!

Vrijdagavond 15 juni ging de 24 uur van de Rotte weer los. Zo veel roeien als je wilt! Wie wil dat nou niet? Het traject van 15 km heen en terug tussen de roeivereniging en het Café Oud Verlaat voerde over de mooie en bochtige Rotte. De roeivereniging was de hele dag en nacht gezellig en druk.

Vier roeiers van Voorne-Putten wisselden in de C2x+ strak door met steeds ééntje rustend op de kant en haalden daarmee 135 km per persoon bij elkaar. Arie van Veelen (De Laak) roeide in zijn eentje in de Scout 540 (een moderne kunststof wherry) maar liefst 120 km bij elkaar en was daarmee in mijn ogen de held van de dag. Corina Zomervrucht van de Dordtse combineerde er lustig op los in verschillende Rijnmondteams en roeide 105 km bij elkaar. Marian (De Eem) en Martin Paasman (De Laak) hadden lekker thuis geslapen en stapten ’s ochtends om 9 uur in 'De Ee’ - een mooie houten dubbeltwee - en roeiden op hun gemak 60 km bij elkaar.

Van de 95 deelnemers roeiden er 40 minimaal 60 km. Wat opviel was dat er maar 8 roeiers niet van RV Rijnmond waren. Dat is een gemis, want de sfeer is goed, de route afwisselend, iedereen helpt elkaar en de ontvangst is hartelijk. Kom volgend jaar ook zoveel roeien als je wilt! CarlaD. Hier volgt het fotoverslag -met dank aan HansJ...

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Leden-loginIn de kantlijn

Het Rijnmond Clublied

Lees meer...
 

Verwerking van persoonsgegevens

Lees meer...
 

Voor het helpen achter de bar is een certificaat vereist. Sinds kort is het niet meer nodig een avondsessie bij te wonen voor de Instructie Verantwoord Alcohobeleid. Haal je diploma on-line! Het is nodig ter voorkoming van een hoge boete of sluiting van de bar. Het is een van de weinige verplichtingen die RV Rijnmond kent.   Nieuwe leden dienen dit certificaat binnen een jaar na afroeien te behalen. Het IVA certificaat is je leven lang geldig.

Ga hiervoor naar http://www.nocnsf.nl/iva

Als je het e-mailadres van de vereniging (secretaris@rvrijnmond.nl) invult krijgen wij een kopie toegezonden.

 

Tip:

wedstrijden in de regio
de KNRB evenementenkalender

Buienradar, prognose 2 uur vooruit
Motregenradar, actueel
Windradar, actueel 

 

Als je niet met je eigen ploeg kunt roeien kan je gebruik maken van het inlooproeien. De tijden hiervoor zijn:

Lees meer...
 

International

Welcome!

Rijnmond Rowing Club is delighted to welcome new members. 

The club is located on the picturesque river Rotte in Rotterdam. If you are an experienced rower or just wishing to try a new and exciting sport you can contact our club by following the links on the Rijnmond Club page. There are always positions within our teams throughout the week, during the day or in the evening. We have a flexible schedule so we can work with most availabilities.

Specialist coaches are standing by to advise, train and inform, with many volunteers available to instruct according to your ability.
Don't delay contact today:

Colofon

 

Roei Vereniging Rijnmond
Crooswijksebocht 100
3034 NC   ROTTERDAM
HOLLAND

Tel: 010-4129918

info@rvrijnmond.nl

Roei commissaris:
Rolf de Jong, 06 45023587

 

 

facebook -rv Rijnmond nieuws
facebook -rv Rijnmond jeugd

 

De oude website is nog steeds in te zien! Klik hier voor een kijkje in het verleden.