Ledenvergadering 2011

Op de goed bezochte ALV van 24 maart zijn de resultaten en plannen voor de toekomst in grote eensgezindheid geaccordeerd door de leden.

De vereniging staat er goed voor en het grote aantal vrijwilligers maakt een goede uitvoering van alle initiatieven mogelijk.

 
Oarsploeg levert eerste wedstrijdteam
wedstrijden

Zaterdag 27 november neemt Rijnmond met de Miranda deel aan de Rottecompetitie. De eerste leden van de Oarsploeg gaan daarmee 'terrein verkennen'. Deelname met de Bosma-8 komt weer een stapje dichterbij. Vooraf wordt nog een proeftraining met de Rijnmond gehouden.

 
St Mattheus roeit met RVR & SRV
schoolroeien

In april 2011 gaat de stage-groep van de St Mattheus-school het water op om zelf te roeien. De stage-groep heeft de afgelopen maanden hulp geboden met de boten en gezorgd voor koffie.

In samenwerking met SRV is als dank een lesprogramma opgezet voor twee binnenbak-lessen en een buitenroeidag.

 
BO-terletters
nieuws

Bo is een hond die speciale training krijgt voor het herkennen van epileptische aanvallen van zijn baasje van 17. De hond weet hoe te handelen bij gevaarlijke situaties en kan op tijd ingrijpen wanneer een epilepsie-aanval dreigt. De Lionsclub in Nieuwerkerk aan de IJssel heeft ter bekostiging van de dure opleiding de verkoop van chocolade-letters opgestart. Zie voor meer informatie de site: hulphond Bo

Rijnmond ondersteunde deze sympathieke actie. Met onze bijdrage van 80 letters, voor de vrijwilligers ingekocht, zijn er in totaal 9300 letters verkocht!
Dit jaar waren Bo-terletters dus van chocolade!

 
Coaches gecoached
wedstrijden

Onder toeziend oog van opleidster Bea hebben drie coaches van RV Rijnmond weer een 'proeve van bekwaamheid'  gedaan met de donderdag-oarsploeg.  De RC-II coaches van Rijnmond zijn druk bezig om de laatste proeven af te ronden dit voorjaar.Op deze prachtige maar ijskoude ochtend deden de roeiers in de Miranda enorm hun best om de aanwijzingen op te volgen.

 
Website 1.0

De oude website is nog steeds in te zien! Klik hier voor een kijkje in het verleden.

 
<< Start < Vorige 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Volgende > Einde >>

Leden-loginIn de kantlijn

Verwerking van persoonsgegevens

Lees meer...
 

Voor het helpen achter de bar is een certificaat vereist. Sinds kort is het niet meer nodig een avondsessie bij te wonen voor de Instructie Verantwoord Alcohobeleid. Haal je diploma on-line! Het is nodig ter voorkoming van een hoge boete of sluiting van de bar. Het is een van de weinige verplichtingen die RV Rijnmond kent.   Nieuwe leden dienen dit certificaat binnen een jaar na afroeien te behalen. Het IVA certificaat is je leven lang geldig.

Ga hiervoor naar http://www.nocnsf.nl/iva

Als je het e-mailadres van de vereniging (secretaris@rvrijnmond.nl) invult krijgen wij een kopie toegezonden.

 

Tip:

wedstrijden in de regio
de KNRB evenementenkalender

Buienradar, prognose 2 uur vooruit
Motregenradar, actueel
Windradar, actueel 

 

Als je niet met je eigen ploeg kunt roeien kan je gebruik maken van het inlooproeien. De tijden hiervoor zijn:

Lees meer...
 

International

Welcome!

Rijnmond Rowing Club is delighted to welcome new members. 

The club is located on the picturesque river Rotte in Rotterdam. If you are an experienced rower or just wishing to try a new and exciting sport you can contact our club by following the links on the Rijnmond Club page. There are always positions within our teams throughout the week, during the day or in the evening. We have a flexible schedule so we can work with most availabilities.

Specialist coaches are standing by to advise, train and inform, with many volunteers available to instruct according to your ability.
Don't delay contact today:

Colofon

 

Roei Vereniging Rijnmond
Crooswijksebocht 100
3034 NC   ROTTERDAM
HOLLAND

Tel: 010-4129918

info@rvrijnmond.nl

Roei commissaris:
Rolf de Jong, 06 45023587

 

 

facebook -rv Rijnmond nieuws
facebook -rv Rijnmond jeugd

 

De oude website is nog steeds in te zien! Klik hier voor een kijkje in het verleden.