2015 Sportentocht open dag 8 oktober

Kom roeien bij Rijnmond op 8 oktober 2015! Ook dit jaar kun je op je sportentocht deze gave buitensport uitproberen, het is open huis vanaf half vier 's  middags. Onze vrijwilligers staan klaar om iedereen van 8-88 een introductieles te bieden, dus ook aan je begeleiders.Roeien is voor iedereen en is een echte familiesport met toerroeien, marathons of wedstijden op de korte baan. Kijk maar eens rond op de website. Je vindt nieuws over deelname aan de Elfsteden roeimarathons en ook snelheidswedstrijden op de nieuwe Olympische Willem Alexanderbaan die naast de Rotte ligt. De jeugdafdeling van rv Rijnmond is enorm gegroeid en een gezellige groep!
Kun je niet op 8 oktober maar wil je op een ander moment kennismaken? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. voor een persoonlijke afspraak.

 
Rottecompetitie 2015-2016

De Rottecompetitie gaat weer van start ( voorlopige datums) 7 November -28 November - 19 December 2015 -30 Januari  27 Februari ( lustrumviering De Maas heel Nederland wordt uitgenodigd ) 26 Maart 2016 .Schroom niet  doe mee en zet deze datums reeds in je  agenda .

 
SAIL -roeiers saluut zondag 23 augustus

Rijnmond nam met 3 boten deel aan het roeiers saluut op het Sail evenement.


Prachtig weer, wind en steeds hogere golven op het IJ en vooral... veel toeschouwers.

 
Wedstrijd- Nieuws

Hierbij wat wedstrijden in de buurt georganiseerd .Op zondag 20 September de Goudsemijl 1609 meter boord aan boord wedstrijd .En op 10 Oktober IPV 3 Oktober de Erasmussprints 1000m gehouden op de WA baan .Dus schroom niet en schrijf je in . De wedstrijdcommissie .

 
Met de boot uit eten

Voor de klassieker 'roeiend naar het diner in Oud Verlaat' is donderdag 1 oktober 'geprikt'. Als reservedatum bij slecht weer is donderdag 8 oktober gereserveerd. Op deze avond zijn ook de partners welkom! Er is beperkt ruimte voor maximaal 20 personen. Alternatief vervoer is mogelijk. De inschrijflijsten komen op de borden in het clubhuis...

 
24-uurs 2015

Met een totaal van 67 deelnemende roeiers was de 24 uur van de Rotte weer een geslaagd clubfestijn.

De weersverwachtingen waren wat beangstigend geweest, maar uiteindelijk hadden we prima roeiweer. ‘Echt buitensport-weer’, zei een van de deelnemers. Met behulp van een groot aantal leden (service-balie, catering, kantine, bar, en niet te vergeten onze vrijwillige steigerkapitein bij Oud-Verlaat) zat de sfeer er vanaf de start in. De eer van de opening viel deze keer te beurt aan

Lees meer...
 
Meat and Great

 
Pantry open op 23/9

Knallen voor de Keuken! derde editie:

Eten in de Kombuis woensdag 23 september 18.30 uur kantine RV Rijnmond eet je mee?

opgeven: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. voor maximaal 24 personen zetten we een heerlijke maaltijd op tafel Rena Eversen Mieke Commijs en Carla van Deutekom
muziek: Denis Akkermans

Eet smakelijk!

 
Hernoeming van de oars-4

Afgelopen weekend is de overnaadse oars-4 hernoemd in 'Vliet". De onthulling van de nieuwe naam is verricht door Rijnmond-lid Dammy!

 

 
Oorsprong van de Rotte tocht afgelast

Beste mensen,

Vanwege de weersverwachtingen hebben wij Oorsprong van de Rotte tocht afgelast.

Alle boten zijn dus morgen beschikbaar zoals op een normale zaterdag. Met vriendelijke groet, De toercommissie.

 
DMO 2015

De wind stond goed op 13 juni maar windkracht 5 gaf kopjes op de golven op de Willem Alexanderbaan. In de ochtend ging de Heren-4 met stuur van start met Mieke(stuur) PaulK, StevenH, BenB en RinusC.
In het veld met internationale roeiers was er in ieder geval kans om

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Leden-loginIn de kantlijn

Buienradar met 2-uur prognose

 

Oarsers opgelet:
elke 4e donderdag van de maand indien mogelijk.. roeien in de acht!

 

Als je niet met je eigen ploeg kunt roeien kan je gebruik maken van het inlooproeien. De tijden hiervoor zijn:

Lees meer...
 

 

Tip:
wedstrijden in de regio
de KNRB evenementenkalender

CONTENT MANAGERS OPGELET

Internet Explorer 9? Gebruik dan de knop 'compatibiliteitsmodus' (het gescheurde blaadje) in je browserbalk als je in Joomla werkt.

Lees meer...
 

Colofon

facebook -rv Rijnmond nieuws
facebook -rv Rijnmond jeugd

 

 

Roei Vereniging Rijnmond
Crooswijksebocht 100
3034 NC   ROTTERDAM

Tel: 010-4129918
info@rvrijnmond.nl

 

De oude website is nog steeds in te zien! Klik hier voor een kijkje in het verleden.