Dutch Masters Open

Beste Rijnmonders op 13 juni wordt op de Willem Alexander baan de Dutch Masters Open georganiseerd .dat is een boord-aan -boord race over een afstand van 1000m.Schroom niet om je in te schrijven .Alle categorieën zijn aanwezig ook een programma voor beginnende junioren .Inschrijven via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Een prima gelegenheid voor jong en oud beginner of gevorderde om mee te doen .

De wedstrijdcommissie

 
30ste Elfstedentocht marathon

Aan de 30 ste elfstedentocht Marathon (210km)doen dit jaar 94 teams mee waaronder een team van RVRijnmond . Met Jacob jan Doornbosch-Jetteke Doornbosch-Jarl en Nander Rietveld -Thierry Ravestein-Merel van de Sar-Lisette Rodenburg-Hugo Visser-Andre Tol-Sjaak Molendijk-Pautassi Valeria-en Toby Bergshoeff.De start is op 15 Mei aanvang 20.00u vanaf de Prinsentuin in Leeuwarden .Het team is te volgen onder nr 30 via tracking en tracing . Wij wensen het Rijnmond team veel succes !!

De wedstrijdcommissie

 
24 uur van de Rotte, 2015

Op 19 juni  aanstaande halen we weer alle boten uit de loods! Dan is  het jaarlijks roeifeest van rvRijnmond: de 24uur van de Rotte.

Voor hen die het nog niet weten; de 24uur van de Rotte is een uniek feest van rvRijnmond rond de langste dag van het jaar. We kunnen dan de 24 uur rond varen over de Rotte. Deelnemers van alle roeiverenigingen zijn welkom! De roeiers

Lees meer...
 
Bridgen knallen voor de keuken

Op woensdag 22 April is in het clubhuis een bridgedrive gehouden met als doel het knallen voor de keuken .Deze bridgedrive werd georganiseerd door Mieke Commijs .De opkomst was geweldig 6 tafels met 24 spelers waren present .Tussendoor gaf Steven Hoogslag nog een demo roeien in de bak aan de deelnemers .Dit werd door de deelnemers zeer enthousiast ontvangen .Na 5 spellen werden de winnaars bekend Harrie en Sybille Vugts waren 1ste geworden .Al met al was deze bridgedrive een groot succes . Met dank aan Ria en Elly voor het verzorgen van de bar.

 
Stormachtige start

Op 28 maart werden de eerste jonge Nijlgansjes gespot ter hoogte van de spoorbrug. Vijf plukjes dons die een stormachtige jeugd doormaken. Hopelijk eindigen ze niet aan lager wal met regelmatig windkracht 8-9 in vlagen. Fotomomentje gemist helaas, wie kiekt ze het eerst?

 
Rotte Roeicompetitie

28 Maart ging weer de laatste wedstrijd van start . Deze keer in zeer slechte omstandigheden een volle wind tegen .Het aantal deelnemende teams was deze keer minimaal ,19 teams waaronder 1 RVRijnmond team onder leiding van Steven Hoogslag  met Paul Kaan Ben Blomsteel Rinus Commijs en stuur Mieke Commijs .Het resultaat was een 11de plaats.Tevens werd het eindklassement bekend gemaakt . Aantal deelnemende teams 163. Hierbij de resultaten van deelnemende Rijnmonders 50ste Patrick Niewenburg en Richard van Gool 52ste Paul Kaan  Steven Hoogslag Ben blomsteel en Rinus Commijs 63ste Cindy Ling en Vivian Wijsman  92ste Evaliene Haan-Bazen 101 Therese Brans  102 Sandra de groot  111 Sjaak Molendijk 111 Jan Groenenveld  158 Roel Cristiaans 158 Paul van Heugten . Het eindklassement werd bepaald door 6 wedstrijden waarvan de beste 3 tellen .In het eindklassement worden ook opgenomen teams die maar 1 of 2x hebben deelgenomen .

De wedstrijdcommissie

 
Rotte Bokaal

Op 25-26 April werd georganiseerd op de WA baan de wedstrijd om de  Rotte Bokaal totaal aantal inschrijvingen 365 verdeeld over 33 nummers .Voor RVRijnmond waren actief  bij het onderdeel J16 2X  Gillis Deiters en Gillis Oome in de Dubbele Wiericke dit onder leiding van coach  Marijn .Zij deden het in hun wedstrijd uitstekend wat zenuwachtig en voorzichtig van start gaande gooide zij alle schroom van zich af en begonnen aan een indrukwekkende inhaalrace. Helaas kwamen zij net iets te kort om de overwinning naar zich toe te halen .Maar na deze wedstrijd was het gevoel goed en proefde het naar meer .

De wedstrijdcommissie

 

 
Eten in de kombuis!

Woensdag 20 mei om 18:30u wordt de tafel gedekt voor maximaal 16 personen. Eet je mee?

Lees meer...
 
Weerribben -Wieden Marathon

Op  zaterdag 11 April om 9.00u ging de Weerribben -Wieden marathon van start,aan deze marathon deden 78 ploegen mee waaronder 28 ploegen aan de prestatie tocht . Bij deze marathon was een RVRijnmond ploeg vertegenwoordigd met Paul Kaan- Mieke en Rinus Commijs.Zij roeide in de categorie C2X met een gloed nieuwe boot( was de dag daarvoor net gedoopt ) beschikbaar gesteld door RV t Diep waarvoor nogmaals dank  . De Marathon was ingekort van 54km naar 51km andere route dit om de verwachte weersomstandigheden .Inderdaad de verwachte weersomstandigheden kwamen uit regen en zware storm teisterden de deelnemers .De Rijnmond ploeg roeide de marathon keurig uit in een tijd van 6.18 u en werd in het veld van de prestatie deelnemers keurig 2de .

De  Wedstrijdcommissie

 

 

 

 

 

 
Twee & Jeugdhead 28 maart

Aan de Twee & Jeugdhead gehouden op 28 maart te Amsterdam werd deelgenomen door 252 teams . Waaronder 34 V2X teams met daarbij 1 Rijnmond team vertegenwoordigd door Patrick & Richard zij werden verdienstelijk 22 ste .

 
ALV 2015 goed bezocht

De Algemene Ledenvergadering van rv Rijnmond wordt traditioneel goed bezocht. Ook dit jaar weer nieuwe leden in de zaal die mee willen denken en ook mee willen doen! Onder de cijfers enkele opvallende zoals het flink toegenomen aantal booturen en extra roeiplaatsen door aanschaf nieuw materieel. Ideeën, zoals die over fitness toestellen en kano namen worden verder uitgewerkt tot voorstellen. De nieuwe leden Lex en Harry presenteerden een keukenplan, compleet met bijbehorende fund-raising. Enkele geldstromen zijn hiervoor gereserveerd waaronder de opbrengst van de papiercontainers en bijzondere activiteiten als de Pub-quiz. Er is een enthousiast 'Knallen!' team ontstaan voor deze bijzondere evenementen; Mieke, Carla, Lex, Harry en Elly zijn bereikbaar via e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Leden-loginIn de kantlijn

Informatie over de Willem Alexanderbaan

 

Buienradar met 2-uur prognose

 

Oarsers opgelet:
elke 4e donderdag van de maand indien mogelijk.. roeien in de acht!

 

Als je niet met je eigen ploeg kunt roeien kan je gebruik maken van het inlooproeien. De tijden hiervoor zijn: 

Lees meer...
 

 

Tip:
wedstrijden in de regio
de KNRB evenementenkalender

CONTENT MANAGERS OPGELET

Internet Explorer 9? Gebruik dan de knop 'compatibiliteitsmodus' (het gescheurde blaadje) in je browserbalk als je in Joomla werkt.

Lees meer...
 

Colofon

facebook -rv Rijnmond nieuws
facebook -rv Rijnmond jeugd

 

 

Roei Vereniging Rijnmond
Crooswijksebocht 100
3034 NC   ROTTERDAM

Tel: 010-4129918
info@rvrijnmond.nl

 

De oude website is nog steeds in te zien! Klik hier voor een kijkje in het verleden.