De MoordRegatta

Aan de jaarlijks terugkerende roeiwedstrijd van de Moord Regatta te Hilvarenbeek,deden mee bij de Heren V2X Patrick en Richard in de Dubbele Wiericke. Aan deze wedstrijd deden 13 teams mee in de categorie HV2X .Patrick en Richard finiste in een sterk bezet veld prima als 3de .

 
Waterwolf marathon

De marathon de waterwolf stond in het kader van het 130 jarig bestaan van RV de Hunze te Groningen .Deze werd gehouden op zondag 1 Oktober. Aan deze marathon deden mee 21 teams waarvan 9 aan de wedstrijd en 12 aan de prestatietocht .RVRijnmond was vertegenwoordigd met een gehuurde C4* boot van de Hunze .Het team bestond uit Carla Mieke Paul & Paul en Rinus . Coach was onze onvolprezen Janine. Paul en Carla  waren ter voorbereiding reeds woensdag vertrokken naar hun buitenverblijf aldaar ..Mieke Paul Rinus en coach Janine volgden zaterdag om te overnachten .Deze marathon over 54 km moest gaan door 2 sluizen alwaar de tijd werd stil gezet .Opmerkelijk was dat het leek  of wij de wind constant tegen hadden .Wij eindigden tenslotte in een tijd van 4u en 43 min op plaats 4 bij het prestatie roeien .Na afloop was er een jazz band en een uitvoerig buffet .Daarna keerde wij met een tevreden gevoel naar huis

.

 
Eemhead

Op Zaterdag 24 September deden mee aan de Eemhead te Amersfoort 2 ploegen te weten Patrick Richard 2X in de Dubbele Wiericke en Carla Paul Hugo Roel en stuur Hiske in een geleende boot van Hemus .Het geroutineerde team Patrick en Richard werden in hun categorie met 3 deelnemende ploegen naar een spannende race uitstekend 1ste .( Zie foto voldaan na afloop ) Het team van Hugo voor het eerst in deze samenstelling werden keurig  5de . zie team foto  Beide ploegen keerden met een voldaan gevoel huiswaarts .

.

 
Rotte Competitie 2016-2017

RRC Traject We gaan weer beginnen !
De data voor de RotteRoeiCompetitie 2016-2017 zijn:
24 september ‘16, 29 oktober ‘16, 
26 november ’16, 7 januari ‘17,
28 januari ‘17, 25 februari ‘17, 25 maart ‘17

Start 10:00 uur. Inschrijven via de website of vóór 9:00 uur op de Roeiloods van De Maas.

 
Oud Verlaat diner in roei tenue

Donderdag 8 september roeiden we naar Oud Verlaat voor het jaarlijks diner in zwart/groen/wit.


Prachtig weer deze keer en opnieuw gezellig en lekker gegeten! Voor fotos

Lees meer...
 
Goudse Mijl 2016

Op zondag 11 september doen weer diverse Rijnmond teams mee met de Goudse Mijl. Deze wedstrijden over 1609 meter hebben een lage drempel en zijn ook voor de fanatieke beginners in glad erg leuk om te doen. Omdat de 's Gravenbroekse Plas niet lang genoeg is voor een zeemijl is de landmijl aangehouden voor deze wedstrijd.

Elk jaar weer blijkt dit langer dan je denkt. Publiek en fans zijn zeer welkom op deze goed verzorgde dag om onze Rijnmond teams aan te moedigen!

 
Groene hart marathon rond Alphen

De Groene hart marathon rond Alphen gehouden zaterdag 24 september dit over een afstand van 59.75 km.Daaraan deed mee een Rijnmond ploeg met Mieke Paul en Rinus met een gehuurde boot van Alphen .Dit was een erg mooie marathon gehouden onder prima weersomstandigheden voerde door Leiden waarbij de tijd werd stilgezet bij het ingaan van Leiden en ging weer lopen bij het verlaten van leiden.Tussendoor konden Mieke Paul en Rinus genieten op een  terrasje van een bakje koffie met een appelpunt.was  De totale eindtijd was 6.26 u met stops eraf minder dan 6 uur geroeid een prestatie waar wij zeker trots op waren .Al met al is deze marathon een aanrader voor de Rijnmonders om deze volgend jaar ook te gaan roeien .

 
Army Regatta

Op zaterdag 17 September deden mee aan de Army Regatta te Breda een boot 4* mix met Mieke Merel Hugo Toby en stuur Regi .Dit met een geleende boot van RV Dudok .Een wedstrijd over 4.5 Km .De Rijnmond ploeg deed het prima in een tijd van 19.09 ( snelheid 14k/m p/u ) het was alleen jammer dat er maar 1 ploeg 4* mix meedeed zodat men niet kon wedijveren met andere ploegen .

 
Goudsemijl 2016

Zondag stond weer op het programma de Goudsemijl een boord aan boord wedstrijd over 1610 m. Aan deze wedstrijden deden mee Els Ellen Mieke Tessa en stuur Myrte.de weersomstandigheden waren prima , ook het resultaat was prima . De Rijnmond ploeg ( voor het eerst in deze samenstelling ) eindigde keurig 5de in een deelnemers veld van 10 teams in een tijd van 7.05 snelheid 13.650 km/u .Rest te vermelden om RV de Goudse te bedanken voor het lenen van een boot 4*

 

 
Skifles voor de deur

Skifles is leuk en je verbetert je techniek. Als je bent afgeroeid en afgestuurd kun je je aanmelden bij PaulB.

Brigitte (foto) heeft nu 4 lessen gehad in de Dintel en rondt hier voor een nieuwe aanleg aan het vlot.

 

 
Wereldkampioenschappen in Rotterdam

 Ook aan onze vereniging is gevraagd om vrijwilligers te vinden voor de wereldkampioenschappen 2016 op de Willem Alexanderbaan. Dat is gelukt en diverse (oud-)leden van rv Rijnmond hebben zich ingezet voor een goed verloop van deze 'thuis'wedstrijden. Jan Groeneveld vond tijd om foto's te maken en stuurde ze in voor plaatsing op onze website.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Leden-loginIn de kantlijn

Verwerking van persoonsgegevens

Lees meer...
 

Voor het helpen achter de bar is een certificaat vereist. Sinds kort is het niet meer nodig een avondsessie bij te wonen voor de Instructie Verantwoord Alcohobeleid. Haal je diploma on-line! Het is nodig ter voorkoming van een hoge boete of sluiting van de bar. Het is een van de weinige verplichtingen die RV Rijnmond kent.   Nieuwe leden dienen dit certificaat binnen een jaar na afroeien te behalen. Het IVA certificaat is je leven lang geldig.

Ga hiervoor naar http://www.nocnsf.nl/iva

Als je het e-mailadres van de vereniging (secretaris@rvrijnmond.nl) invult krijgen wij een kopie toegezonden.

 

Tip:

wedstrijden in de regio
de KNRB evenementenkalender

Buienradar, prognose 2 uur vooruit
Motregenradar, actueel
Windradar, actueel 

 

Als je niet met je eigen ploeg kunt roeien kan je gebruik maken van het inlooproeien. De tijden hiervoor zijn:

Lees meer...
 

International

Welcome!

Rijnmond Rowing Club is delighted to welcome new members. 

The club is located on the picturesque river Rotte in Rotterdam. If you are an experienced rower or just wishing to try a new and exciting sport you can contact our club by following the links on the Rijnmond Club page. There are always positions within our teams throughout the week, during the day or in the evening. We have a flexible schedule so we can work with most availabilities.

Specialist coaches are standing by to advise, train and inform, with many volunteers available to instruct according to your ability.
Don't delay contact today:

Colofon

 

Roei Vereniging Rijnmond
Crooswijksebocht 100
3034 NC   ROTTERDAM
HOLLAND

Tel: 010-4129918

info@rvrijnmond.nl

Roei commissaris:
Rolf de Jong, 06 45023587

 

 

facebook -rv Rijnmond nieuws
facebook -rv Rijnmond jeugd

 

De oude website is nog steeds in te zien! Klik hier voor een kijkje in het verleden.