Wedstrijdje doen?!

Er zijn een aantal leuke wedstrijden met een lage drempel voor deelname en meestal ook dichtbij, bijvoorbeeld:

Rotte Wintercompetitie, maandelijks

Dutch Master Open, in 2014 op zaterdag -zondag 14-15 juni (WABaan) is een 1000 meter wedstrijd voor alle boot types en leeftijden

De Erasmus sprints, in 2014 op zaterdag 13 september (WABaan), is een 1000 meter wedstrijd voor alle boot types en leeftijden. Door het startsysteem kan iedereen op gelijke voet tegen elkaar uitkomen.

De Headfirst, in 2014 op zater
dag 20 september (WABaan), een benefietwedstrijd. 

De Goudse Mijl, eind oktober (Gouda) is een 4-ploegenbaan over 1609 meter voor junioren, senioren, veteranen en aangepaste roeiers. De Snert en de prima organisatie zijn fameus.

De H
orzol Marathon (51 km), in oktober. Wedstrijd- en prestatietocht voor C2x+ en C4x+ te Heerhugowaard. Test je elfsteden potentie hier! Inschrijven via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. voor heren, dames en mix teams.

De Rijnmond-Challenge Onderlinge wedstrijden voor Rijnmond leden, diverse boot types waaronder een Volans-2 veld. Je hoeft niet afgeskiffd te zijn om mee te kunnen doen! Schrijf je in!

Rijnmond Ergometer wedstrijden in april en november. Het spektakel van afgelopen voorjaar wordt dik overgedaan en ook de catering wordt weer top! Tevens pre-kwalificatie voor de Elfsteden marathon 2015.

Schoolroei regiowedstrijden, jaarlijks in mei. vind een paar schoolgenootjes en maak je eigen team! Schoolroei opleidingen zijn in april en oktober. De landelijke wedstrijden zijn begin juni.

Het is

belangrijk om tijdig de wedstrijd commissie te informeren over deelname aan roeiwedstrijden, voor o.a. de boot uitgifte en het reserveren van vervoer. Heb je geen compleet team? De wedstrijdcommissie en de coaches helpen met het vinden van ploegmaatjes.