nieuws -persmap
NLDoet klus geklaard!
maandag 23 maart 2015 10:52

Zaterdag 21 maart was er hoog bezoek voor deelname aan de NLDoet klus 2015. Vier medewerkers van Rotterdam Sportsupport (RSS) wilden komen helpen met onze schoonmaakdag maar natuurlijk ook eens proeven hoe het nou toegaat op zo'n roeivereniging. De NLDoet klusdag is een landelijk initiatief van het Oranjefonds. Clubs kunnen naast de hulp van vrijwilligers ook rekenen op een mooie bijdrage voor de kosten van het geplande onderhoud.


Aan het RSS klusteam werd als dank voor schone boten, riemen en (veel) meer een mini roei-clinic aangeboden na de lunch met soep. Roeicoach Marijn nodigde het team uit om in te schepen in de roeibak voor een prima

Lees meer...
 
Ons Kluppie in de race!
zondag 27 april 2014 20:01

De Rv Rijnmond jeugd is in de race voor 'Ons Kluppie' 2014 en is nu bij de laatste tien kandidaten. Hier is een promo-film gemaakt met onze jeugdgroep door het filmteam van RTV Rijnmond.  


Roei vereniging Rijnmond heeft een zeer actieve en gezellige jeugdsectie; 10% van de clubleden is onder de 18! In 2014 wordt meegedaan met de Rotterdamse actie 'Ons Kluppie'. Roeien bij roei vereniging Rijnmond is zeer laagdrempelig; kom kijken en doe mee! Voor de jeugd vanaf circa 8 jaar liggen geschikte boten klaar en staat een enthousiast begeleidingsteam gereed. Roeien? Doen! Het is een prachtige buitensport voor jong en oud en bij rv Rijnmond roei je op het mooiste roeiwater van Nederland.

 
Schoolroeien LMC 2013
dinsdag 08 oktober 2013 16:58

Ook dit voorjaar en najaar traint een enthousiaste schoolgroep van LMC Slinge bij roei vereniging Rijnmond.

In 4 opleidingsdagen wordt de roeisport geoefend. Deze groep is in opleiding voor Dienstverlening, Sport en Veiligheid.

 
Check Lustrumactie uitgereikt aan Sophia
donderdag 05 september 2013 23:20

Het CF-team van het Sophia kinderziekenhuis /Erasmus MC ontving op 4 september een cheque van € 9151,25 van de sponsoractie van de 24 uur vd Rotte.  
Mede dankzij de teams van Skadi, SRV en Nautilus is

Lees meer...
 
Rijnmond een kanovereniging?
zaterdag 30 maart 2013 21:37

Rijnmond een  kanovereniging? Wist u dat onze vereniging in haar statuten heeft staan  dat zij officieel ook een kano vereniging is? Ik zelf weet dit eigenlijk sinds vorig jaar toen Rijnmond een mooie nieuwe kano heeft aangeschaft. Doopnaam “De Nieuwe Haring”.
Wij hebben het  vermoeden dat veel mensen binnen de vereniging niet weten dat er kano’s aanwezig zijn, en indien wel, of men er zomaar gebruik van mag maken.
De kano’s  mogen door alle leden in principe gebruikt worden. Dus indien u een keer

Lees meer...
 
Een zaterdag, midden in de winter
zondag 09 maart 2014 10:57

Roei vereniging Rijnmond is het hele jaar door bezig met de roeisport. Op zaterdag 8 maart 2014 waren circa 80 leden actief op- en rond het water en... dienden nieuwe leden zich aan voor een rondleiding.
De jeugdcommissie vergaderde over

Lees meer...
 
Letten...Nu
maandag 18 maart 2013 16:37

In een oarsboot kun je niet slippen... de riem kan het lichaam niet passeren en er zit een duwstang in de weg.

De nieuwe oarsploeg 2013 demonstreert hier het letten in de C4+ Oude Maas.

 
Roeibaan Alexander open dag 27/4
donderdag 25 april 2013 15:04

Wilt u meer weten na de Open Dag of heeft u zich opgegeven als proeflid? Hier is

Lees meer...
 
De 24 uur van de Rotte

De 30-jarige Roeivereniging Rijnmond organiseert op 21 juni 2013 een benefiet roeitocht: de 24 uur van de Rotte. Een sportief feest waarin de deelnemers in estafetteverband 24 uur roeien tussen de roeiverenigingen aan de Rotte en Café Oud Verlaat. De deelnemers laten zich sponsoren ten bate van het Cystic Fibrose Team van het Sophia Kinderziekenhuis/EUR.

De start is op 21 juni om 19.00 uur. Café Oud Verlaat is 24 uur open voor roeiers en hun supporters.
Boten vanaf 2 roeiers toegestaan. Skadi, De Maas en Nautilus varen vanaf hun eigen steigers. Deelnemers krijgen een herinnering en zijn uitgenodigd op de afsluitende barbecue bij RV Rijnmond. De boot met de meeste rondes wordt beloond met € 20 per ronde, gesponsord door RV Rijnmond, eveneens ten bate van het CF Team.

Inschrijven vóór 1 mei, € 5 per persoon. Na ontvangst van het inschrijfgeld is deelname gewaarborgd. Deelnemers schrijven zich als team in, dit team houdt de boot 24 uur varend.

Inlichtingen en inschrijven:
Carla van Deutekom 06-21852340  email:   Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Klik hier voor de affiche van deze marathon

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 4