nieuws -vereniging
Pubquiz 2015

Om elkaar ook eens buíten de boot te treffen organiseren we een Pubquiz!
We spelen twee of drie rondes en natuurlijk met een hapje en een drankje.

Teams van 3 -5 personen beantwoorden samen een serie vragen –grappige , populaire, weetjes en watjes ... Gezelligheid en hilariteit voeren de boventoon.
De pubquiz is zo samengesteld, dat die geschikt is voor iedereen. Dus ook de jeugdis hierbij uitgenodigd!!
Maar juist óók een vriend, buur, familielid, collega..is van harte uitgenodigd !
En voor de beste en grappigste teams: fantáááááástische prijzen.

Wanneer: vrijdag 30 januari 2015 Tijd: inloop vanaf 19.30, quiz start om 20:00 uur (tot ca. 22:00 uur)

Inschrijfgeld: € 5,- p.p.
Inschrijven: stuur een mailtje als, en evt. met wie, je komt naar:
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. (als je het nog zeker niet weet, laat ons dat dan svp ook even weten).

Tot de 30e, groet,

Lex en Harry

voor wie niet weet wat een pubquiz is:
Teams van 3 -5 personen beantwoorden samen een serie vragen –grappige , populaire, weetjes en watjes ... Gezelligheid en hilariteit voeren de boventoon.

 
Programma “Gezond Gewicht”

Samen met een collega-gewichtsconsulent heb ik een voedings- en bewegingsprogramma samengesteld voor mensen met (beginnend) overgewicht en/of mensen die hun voedings- en bewegingspatroon willen veranderen c.q. verbeteren.
Dit programma duurt 3 maanden (12 weken), waarbij er 12 groepsbijeenkomsten voeding en 12 groepsbijeenkomsten beweging (dus elke week twee bijeenkomsten van circa één uur) zullen plaatsvinden. Aanmelding kan bij EllenV.

 

 
Clubactiviteiten

Ook buiten het roeien om zijn er activiteiten!

Lees meer over de gezond gewicht cursus van EllenV, de zwaar overtekende Pubquiz, en een breicafé met CarlaD.

 
Breicafe, met CarlaD

De boog kan niet altijd gespannen zijn. Breien is een leuke hobby. Soms moet je even een drempeltje over om het (weer) op te pakken. Daar wil ik je best bij helpen!

Ik organiseer drie maal een breicafé.
We maken dan Noordsesloffen of een houthakkersmuts. Dat zijn breiwerken die niet veel ervaring vergen en een mooi resultaat geven.

De sloffen worden gebreid van viltwol op dikke naalden, nummer 6. Als ze klaar zijn worden ze gevilt in de wasmachine en daarna heb je lekker warme sloffen!

De houthakkersmuts wordt gebreid op naalden 4. Dat werkt ook prettig als je er weer in moet komen. Je kan de muts tot ver over je oren trekken en een beetje oprollen, al naar gelang de weersomstandigheden.

Het rvRijnmondBreicafé is op woensdagavond 18 februari, 4 en 11 maart. Vanaf 19.00 tot 21.30 uur in de kantine van rvRijnmond. Maximaal 10 personen kunnen deelnemen. Ook als je niet lid bent van rvRijnmond ben je van harte welkom. Er is koffie en thee.

Je zorgt zelf voor wol en breinaalden. Daarkan  ik je bij helpen. 
De kosten zijn 5 euro per les. De opbrengst van het Breicafé is bestemd voor de verbouwing van de keuken. En de grootste winst is voor jezelf, als je weer plezier hebt in breien!

Carla van D.,  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Kerstborrel 20 december

Welkom op de kerstborrel!

Stel je partner voor, neem het jaar door en maak plannen met je medeleden op de kerstborrel in het clubhuis van 15:00 - 18:00 uur op zaterdag 20 december. Iedereen is welkom!

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 6