SAIL -roeiers saluut zondag 23 augustus

Rijnmond nam met 3 boten deel aan het roeiers saluut op het Sail evenement.


Prachtig weer, wind en steeds hogere golven op het IJ en vooral... veel toeschouwers.

 
Stormachtige start

Op 28 maart werden de eerste jonge Nijlgansjes gespot ter hoogte van de spoorbrug. Vijf plukjes dons die een stormachtige jeugd doormaken. Hopelijk eindigen ze niet aan lager wal met regelmatig windkracht 8-9 in vlagen. Fotomomentje gemist helaas, wie kiekt ze het eerst?

 
Pubquiz 2015

Om elkaar ook eens buíten de boot te treffen organiseren we een Pubquiz!
We spelen twee of drie rondes en natuurlijk met een hapje en een drankje.

Teams van 3 -5 personen beantwoorden samen een serie vragen –grappige , populaire, weetjes en watjes ... Gezelligheid en hilariteit voeren de boventoon.
De pubquiz is zo samengesteld, dat die geschikt is voor iedereen. Dus ook de jeugdis hierbij uitgenodigd!!
Maar juist óók een vriend, buur, familielid, collega..is van harte uitgenodigd !
En voor de beste en grappigste teams: fantáááááástische prijzen.

Wanneer: vrijdag 30 januari 2015 Tijd: inloop vanaf 19.30, quiz start om 20:00 uur (tot ca. 22:00 uur)

Inschrijfgeld: € 5,- p.p.
Inschrijven: stuur een mailtje als, en evt. met wie, je komt naar:
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. (als je het nog zeker niet weet, laat ons dat dan svp ook even weten).

Tot de 30e, groet,

Lex en Harry

voor wie niet weet wat een pubquiz is:
Teams van 3 -5 personen beantwoorden samen een serie vragen –grappige , populaire, weetjes en watjes ... Gezelligheid en hilariteit voeren de boventoon.

 
ALV 2015 goed bezocht

De Algemene Ledenvergadering van rv Rijnmond wordt traditioneel goed bezocht. Ook dit jaar weer nieuwe leden in de zaal die mee willen denken en ook mee willen doen! Onder de cijfers enkele opvallende zoals het flink toegenomen aantal booturen en extra roeiplaatsen door aanschaf nieuw materieel. Ideeën, zoals die over fitness toestellen en kano namen worden verder uitgewerkt tot voorstellen. De nieuwe leden Lex en Harry presenteerden een keukenplan, compleet met bijbehorende fund-raising. Enkele geldstromen zijn hiervoor gereserveerd waaronder de opbrengst van de papiercontainers en bijzondere activiteiten als de Pub-quiz. Er is een enthousiast 'Knallen!' team ontstaan voor deze bijzondere evenementen; Mieke, Carla, Lex, Harry en Elly zijn bereikbaar via e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

 
Programma “Gezond Gewicht”

Samen met een collega-gewichtsconsulent heb ik een voedings- en bewegingsprogramma samengesteld voor mensen met (beginnend) overgewicht en/of mensen die hun voedings- en bewegingspatroon willen veranderen c.q. verbeteren.
Dit programma duurt 3 maanden (12 weken), waarbij er 12 groepsbijeenkomsten voeding en 12 groepsbijeenkomsten beweging (dus elke week twee bijeenkomsten van circa één uur) zullen plaatsvinden. Aanmelding kan bij EllenV.

 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 7

Leden-login