bar en clubhuis
Knaldiner

Knallen voor de Keuken! organiseert andermaal:
Eten in de Kombuis!

Woensdag 8 juli 18.30 uur kantine RV Rijnmond

Eet je mee? 9 euro per persoon exclusief een drankje opgeven: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. voor een heerlijke maaltijd en gezellige muziek denk erom: vol is vol...
RenaE MiekeC en CarlaD muziek: Denis A

 
Aanleg parkeeruitbreiding gestart

 De aanleg van de parkeeruitbreiding is gestart. In 2010 is initiatief genomen met plannen voor het uitbreiden van onze parkeerplaats.
Verschillende instanties zijn daarbij betrokken en enkele bomen moesten gesaneerd worden. Kortom het werd een kwestie van lange adem maar de eerste spade is nu, 4 jaar later, de grond in. Het parkeerprobleem werd extra urgent toen in 2011 betaald parkeren werd ingevoerd. De achtergelaten sloop-en diefstalauto's verdwenen maar de druk op de eigen parkeerplaats nam daardoor verder toe.

Lees meer...
 
Aanvraag kantinedienst

Voor het reserveren van de kantine en het inzetten van bar-medewerkers kunt u contact opnemen met de kantine commissie.

 

 
HAAL JE IVA

Voor het helpen achter de bar is een certificaat vereist. Sinds kort is het niet meer nodig een avondsessie bij te wonen voor de Instructie Verantwoord Alcohobeleid. Haal je diploma on-line! Het is nodig ter voorkoming van een hoge boete of sluiting van de bar. Het is een van de weinige verplichtingen die RV Rijnmond kent.   Nieuwe leden dienen dit certificaat binnen een jaar na afroeien te behalen. Het IVA certificaat is je leven lang geldig.

Ga hiervoor naar http://www.nocnsf.nl/iva

Als je het e-mailadres van de vereniging ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) invult krijgen wij een copie toegezonden.

 

De actieve bar-commissie houdt onze bar en clubruimte vol en gezellig!