schoolroeien
Schoolroeiteam opgeleid

Ook in het voorjaar van 2014 zijn er leerlingen van het LMC Slinge wegwijs gemaakt op het water.
In vier weken hebben zij instructie gehad van ons schoolroei-team. Op de foto een van de roeiteams tijdens de roeitraining.

 

 
Schoolroeien LMC 2013

Ook dit voorjaar en najaar trainde een schoolgroep van LMC Slinge bij rv Rijnmond.
In 3-4 opleidingsdagen wordt de roeisport geoefend. Deze groep is in opleiding voor Dienstverlening, Sport en Veiligheid.

 
LMC schoolroeiclinic

Ook in 2012 heeft LMC een clinic afgenomen voor 18 leerlingen en 4 lessen van 2 uur. De groep heeft zich in september bijzonder goed ingezt om de nieuwe sport te leren.


Opvallend was dat bij het theorie-tentamen alleen maar ruime voldoendes zijn gevallen. Er is dus echt goed opgelet! 

Ook op de concept trainer kan deze groep goed en verantwoord trainen.
  

 
Marnix schoolroeien

Het Marnix Gymnasium volgt in totaal vier clinicdagen bij rv Rijnmond.

De groep van 12 eindexamenkandidaten is

Lees meer...
 
Schoolroei nieuws

Op de dinsdagochtend in september komt het LMC Slinge (van Regi Hahn) 4x schoolroeien met 18 leerlingen. De eerste les is geweest, dankzij het steeds betere draaiboek, sportieve leerlingen en de hulpvaardige instructeurs verliep de ochtend prima. Iedereen bleef droog. Op de terugweg naar Slinge hebben de fietsende leerlingen echter een ongekende hoosbui meegemaakt. Leg dat natte pak maar eens uit op school... 

In oktober helpen we Nautilus uit de brand. Zij ontvingen een aanvraag van het Marnix gymnasium voor 35 leerlingen op woensdagmiddag. Rijnmond springt bij en neemt een aantal leerlingen voor haar rekening en levert materiaal en instructeurs. SH/MH/RH.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3