schoolroeien
Schoolroeien is weer losgebarsten

Dit jaar komen onder anderen enkele groepen van Lyceum Rotterdam bij ons roei-ervaring opdoen.


De leerlingen zijn na een ultrakorte introductie in de roeibak direct de zon in- en het water op gegaan. Gelukkig is het weer gelukt om voor deze grote groepen voldoende instructeurs te ronselen. Met het "leren door doen" systeem worden de vorderingen al zichtbaar in de 2e les. Deze dag werd de groep ingedeeld in 5 C-boten. De leerlingen helpen uitstekend mee om na het roeien de boten weer droog in het rek te krijgen. Echte team-spirit en natuurlijk een geldig excuus voor een te-laat-briefje.Lyceum Rotterdam (op de Beukelsdijk) is onderdeel van de LMC groep waar wij al langere tijd aan

Lees meer...
 
Schoolroeien voor LMC

Ook in 2017 komt het LMC weer schoolroeien bij onze vereniging, met twee groepen HAVO en VWO leerlingen.


De dinsdag groep start om 15:00 op:  9 mei,  16 mei, 6 juni. De donderdag groep start om 09:15u op 11 mei, 18 mei en 8 juni. Instructeurs zijn zeer welkom om de groepen te begeleiden. Voor meer informatie: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Schoolroeien LMC 2013

Ook dit voorjaar en najaar trainde een schoolgroep van LMC Slinge bij rv Rijnmond.
In 3-4 opleidingsdagen wordt de roeisport geoefend. Deze groep is in opleiding voor Dienstverlening, Sport en Veiligheid.

 
Schoolroeiteam opgeleid

Ook in het voorjaar van 2014 zijn er leerlingen van het LMC Slinge wegwijs gemaakt op het water.
In vier weken hebben zij instructie gehad van ons schoolroei-team. Op de foto een van de roeiteams tijdens de roeitraining.

 

 
Marnix schoolroeien

Het Marnix Gymnasium volgt in totaal vier clinicdagen bij rv Rijnmond.

De groep van 12 eindexamenkandidaten is

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3