vrijwilligers -nieuws
Vrijwilligers bedankt!

Heel veel vrijwilligerswerk houdt onze vereniging gezond en draaiend. Wij hopen dat iedereen zich daarbij gewaardeerd voelt. Voor ieder die zich inspant voor de vereniging ligt deze week een blijk van waardering klaar om op te halen. Namens het bestuur, vrijwilligerscoordinatoren Ria en Steven.

 
Vrijwilligersopleidingen

Diverse opleidingen, trainingen en seminars worden aangeboden aan vrijwilligers en verenigingen. Als je interesse hebt om

Lees meer...
 
Vrijwilligersdag 2012, UITNODIGING

Beste vrijwilligers,

Dankzij jullie geweldige inzet hebben we een gezonde vereniging. Als blijk van waardering is ook dit jaar weer een evenement voor jullie gepland. Op zaterdag 17 november vertrek om 10:30  vanaf de roeivereniging (graag met eigen vervoer) of om 11 uur rechtstreeks op de nieuwe roeibaan in Nesselande. We krijgen uitleg over het ontstaan en de functie van deze waterberging en natuurlijk alle informatie over de roeibaan die als enige in Nederland aan de recente Olympische kwalificaties voldoet. Neem roeikleding mee als je het leuk vindt om met een revolutionair nieuw type roeiboot een proefvaart te maken. De inschrijflijsten voor deze dag hangen klaar in het clubhuis, het is erg handig voor het organiseren om te weten hoeveel deelnemers er ongeveer mee gaan. We zorgen voor koffie/thee en een lunch en verwachten rond 14:30 weer huiswaarts te gaan.  Heel graag tot zaterdag 17 november!

Voor het bestuur, Ria en Steven.

 
Vrijwilligersdag 2012

De gezellig verlopen vrijwilligersdag 2012 is gehouden op de Alexanderbaan. De splinternieuwe Roeibaan ligt op nog geen 10 kilometer van onze vereniging en is bijna gereed. 

Ruim 25 Rijnmond-vrijwilligers met aanhang voltooiden de zoektocht naar de ingang van het complex waar een

Lees meer...
 
kaderopleidingen

In het najaar van 2012 worden weer diverse kaderopleidingen gegeven voor vrijwilligers. Wie vindt het leuk zich verder te bekwamen en de vereniging te ondersteunen? Enkele opleidingen zijn: Fondsenwerving, Vrijwilliger-begeleiding, Sponsoring, Sociale Media...

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3