Nieuwe acht te water

Op 22 september is de nieuwe acht "Haringvliet II" te water gelaten voor een proefvaart. Na maanden van hard werken door de materiaalcommissie ligt de boot er fris gelakt bij. Hartelijk dank aan Sjaak, Rob, Dick, Johan en vele anderen die dit werk op zich genomen hebben.De proefvaart verliep voorspoedig, de boot liep prima! Enkele slidings worden nagesteld. Met de nieuw aangeschafte Coxbox is de stuur op alle roeiplaatsen prima te horen. De slag heeft nu een slagenteller tot zijn beschikking.

Lees meer...
 
Goudse Mijl

RV Rijnmond doet mee aan de Goudse mijl 2011. Deze wedstrijd over 1609 meter wordt dit jaar gehouden op zondag 23 oktober 2011.
Steven, Dick, Jan en Johan komen uit in een boord-vier met stuur. Wie vindt het leuk om de ploeg te versterken?

 
Nieuwe leden 2011

Op 1 september kwamen de nieuwe leden van 2011 bij elkaar voor een voorlichtingsavond over onze vereniging. Bijna alle commissies waren vertegenwoordigd om zich voor te stellen. Diverse roeitochten en wedstrijden zijn aangeboden en de coaches nodigden de deelnemers uit zich individueel of in teamverband te laten ondersteunen.  De deelnemers kregen informatie over de structuur van de vereniging en diverse contactpersonen stelden zich voor. Heel belangrijk is dat de nieuwe leden hun weg vinden binnen de vereniging en plezier houden van hun lidmaatschap.

Lees meer...
 
HAAL JE IVA

Voor het helpen achter de bar is een certificaat vereist. Sinds kort is het niet meer nodig een avondsessie bij te wonen voor de Instructie Verantwoord Alcohobeleid. Haal je diploma on-line! Het is nodig ter voorkoming van een hoge boete of sluiting van de bar. Het is een van de weinige verplichtingen die RV Rijnmond kent.   Nieuwe leden dienen dit certificaat binnen een jaar na afroeien te behalen. Het IVA certificaat is je leven lang geldig.

Ga hiervoor naar http://www.nocnsf.nl/iva

Als je het e-mailadres van de vereniging ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) invult krijgen wij een kopie toegezonden.

 
Midweek toerverslag

Wij zijn een leuke actieve groep die een aantal keer per zomerseizoen bij een andere vereniging gaan roeien.

Lees meer...
 
Camping in het water

Op maandag 4 juli vertrokken Yvonne, Wil, Ria en Rian voor een meerdaagse tocht door Zuid Holland.

 

De fotograaf was er net op tijd bij om het moment van vertrek vast te leggen. Het is het tweede jaar dat de dames erop uit trekken per roeiboot.
Yvonne's verslag van deze tocht staat in de rubriek Toerroeien vermeld.

 

 
Erasmus Sprints

Team Groen doet mee aan de Erasmus Sprints 2011. Deze wedstrijddag op de Kralingse Plas wordt dit jaar gehouden op zaterdag 17 september 2011.
Jan, Ricardo, Dammy, André en Marijn zullen het Rijnmnond-groen vertegenwoordigen. Klik hier voor een film-impressie van deze wedstrijden.

 
Amstel-Drecht Regatta

De 28e Amstel-Drecht Regatta wordt gehouden op zondag 2 oktober 2001, op de Amstel bij Uithoorn. De roeiwedstrijd is over 4 kilometer.

Lees meer...
 
Roeiend naar het diner in Oud Verlaat

Op een zonnige zomerochtend werd het idee geboren om roeiend naar het diner te gaan in ons stamcafé Oud Verlaat op de tweede donderdag van augustus. De inschrijflijst op het mededelingenbord werd in korte tijd zwaar overtekend. Op 11 augustus zat Wim's gezellige café-restaurant dan ook aardig vol met 24 Rijnmond leden. 

Wim heeft met zijn team ons een heerlijk diner voorgezet.

Lees meer...
 
Nieuw examen

Geen skiff-diploma en toch roeien- of sturen in glad materiaal. Om tegemoet te komen aan deze wens heeft de roeicommissie een speciaal examen ingelast, op zaterdag 3 september a.s., start om 10:30u. Bij een succesvol examentraject kunnen de vaardigheden worden afgetekend. 

Oefenen voor dit examen? Neem bijtijds contact op met een van de roeicoaches!   

 
Familiebezoek

Ietwat oneerbiedig werd onze vrijwilligersuitstap naar diergaarde Blijdorp het 'familiebezoek' genoemd.

Wel, dan komen we uit een goed nest!

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Volgende > Einde >>

Leden-loginIn de kantlijn

Het Rijnmond Clublied

Lees meer...
 

Verwerking van persoonsgegevens

Lees meer...
 

Voor het helpen achter de bar is een certificaat vereist. Sinds kort is het niet meer nodig een avondsessie bij te wonen voor de Instructie Verantwoord Alcohobeleid. Haal je diploma on-line! Het is nodig ter voorkoming van een hoge boete of sluiting van de bar. Het is een van de weinige verplichtingen die RV Rijnmond kent.   Nieuwe leden dienen dit certificaat binnen een jaar na afroeien te behalen. Het IVA certificaat is je leven lang geldig.

Ga hiervoor naar http://www.nocnsf.nl/iva

Als je het e-mailadres van de vereniging (secretaris@rvrijnmond.nl) invult krijgen wij een kopie toegezonden.

 

Tip:

wedstrijden in de regio
de KNRB evenementenkalender

Buienradar, prognose 2 uur vooruit
Motregenradar, actueel
Windradar, actueel 

 

Als je niet met je eigen ploeg kunt roeien kan je gebruik maken van het inlooproeien. De tijden hiervoor zijn:

Lees meer...
 

International

Welcome!

Rijnmond Rowing Club is delighted to welcome new members. 

The club is located on the picturesque river Rotte in Rotterdam. If you are an experienced rower or just wishing to try a new and exciting sport you can contact our club by following the links on the Rijnmond Club page. There are always positions within our teams throughout the week, during the day or in the evening. We have a flexible schedule so we can work with most availabilities.

Specialist coaches are standing by to advise, train and inform, with many volunteers available to instruct according to your ability.
Don't delay contact today:

Colofon

 

Roei Vereniging Rijnmond
Crooswijksebocht 100
3034 NC   ROTTERDAM
HOLLAND

Tel: 010-4129918

info@rvrijnmond.nl

Roei commissaris:
Rolf de Jong, 06 45023587

 

 

facebook -rv Rijnmond nieuws
facebook -rv Rijnmond jeugd

 

De oude website is nog steeds in te zien! Klik hier voor een kijkje in het verleden.