Resultaten Rottecompetitie 29 februari 2015

Aan deze wedstrijd van de. Rottecompetitie deden deze keer 3 Rijnmond teams mee.Te weten een Heren 2X een Dames 4* en de helft van de Rijnmond 8 ploeg in een C4+ boot. Het deelnemersveld bestond deze keer uit niet meer dan (29 teams) waarschijnlijke oorzaak voorjaarsvakantie .De weersomstandigheden waren verre van ideaal er stond een  harde wind .De resultaten van de Rijnmond teams waren Heren 2X met Patrick en Richard 18de plaats met een gecorrigeerde tijd van 23.31 met een gem. snelheid geroeid van 12.346km p/u . De dames in een 4* met Therese -Cindy - Vivian - Sandra en stuur (Wil ) werden 25ste met een gecorrigeerde tijd van 25.10  met een gem. snelheid geroeid 11.111 km p/u .De Heren C4+ met Sjaak -Paul K-Auke -Jan met stuur (Peter) let op !! voor het eerst in deze samenstelling werden 28ste met een gecorrigeerde tijd van 26.00 geroeid met een gem. snelheid 10.433 p/u

De wedstrijdcommissie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Rotte competitie uitslagen 31-1-2015

Voor de Rottecompetitie hadden 3 RVRijnmond teams zich ingeschreven.Helaas moesten 2 teams verstek laten gaan het dames 4* wegens blessure perikelen en een heren team 4* waar enkele leden het roeicongres moesten bijwonen . Bleef alleen over een team 2X met Patrick en Richard die Rijnmond vertegenwoordigde zij werden in een veld van 33 deelnemende teams 28ste .

De Wedstrijdcommissie

 

 
Laat roeien plezierig zijn

Vriendelijkheid geeft ons het gevoel dat we eeuwig kunnen blijven roeien .Bij agressie krijgen we het gevoel dat we alleen maar  een sprintje kunnen trekken tot de volgende bocht . Door vriendelijk te zijn draaien we onze hand niet om voor een roei marathon .Bij agressie zijn we bang dat we zullen falen als de roeisessie even niet goed gaat .Als we vriendelijkheid bezitten ,zijn we niet meer met onszelf aan het worstelen .En op het moment dat we niet met onszelf worstelen, doen we ons best .Meer dan dat kunnen we niet doen .Echter ,als we vriendelijk voor onszelf zijn ,zullen we verbaasd staan over hoeveel we kunnen .We worden geïnspireerd door onze potentie .Agressie daarentegen is vaak het resultaat van persoonlijke ontevredenheid .We kunnen het niet goed met onszelf vinden vanwege dat innerlijke conflict halen we uit naar anderen .Deze vorm van agressie komt uit gebrek aan vriendelijkheid voor ons zelf .Kijk naar wat je kunt en laat je niet deprimeren door wat je niet kunt.

De wedstrijdcommissie

(Bron de Runners 2014 )

 

 
All weather, all season

Instructie aan de nieuwe leden gebeurt in alle jaargetijden...

deze lesgroepen schrikken niet van een beetje kou!

 

 
RRC 29 november 2014

Rottecompitieteams aan de slag op 29 november. Prima weer maar wel fris voor de stuurlui en een knobbelig zeetje door oostenwind. Dit weerhield de nieuwe oarsploeg er niet van een mooie eerste tijd neer te zetten.

De tijden van de Rijnmond teams zitten niet ver uit elkaar dus dit belooft een hete RRC winter te worden voor Rijnmond.

Lees meer...
 
Waar of niet waar

Waar of niet waar als men asynchroon roeit gaat men sneller ?
Lees dit artikel voor details.

Rinus Commijs

 

 
Clubactiviteiten

Ook buiten het roeien om zijn er activiteiten!

Lees meer over de gezond gewicht cursus van EllenV, de zwaar overtekende Pubquiz, en een breicafé met CarlaD.

 
Rottecompetitie

De laatste RRC van 2014 werd verplaatst naar zaterdag 3-1-2015. Het deelnemersveld was daardoor beperkt tot 33 teams .Van RVRijnmond was er 1 team aanwezig te weten 2X met Patrick en Richard . Zij trotseerde wind -regen-en natte sneeuw ( petje af )en werden in dit veld keurig 22ste .

De wedstrijdcommissie

 
Midwintermarathon niet voor watjes

Dat de midwintermarathon niet voor watjes was bleek dat er van de 48 deelnemende ploegen er 15 ploegen (watjes dus ) zich reeds     hadden afgemeld.

Reden de onstuimige weersomstandigheden.

De 2 ingeschreven ploegen waren C4* Marjan Hiske Hugo Jan en Ben en een C2* met Mieke Auke en Paul.

Dat de weersomstandigheden heftig waren bleek uit 2 gebroken riemen een omgeslagen boot en een boot die de finish niet haalden .En op het meer bij Abcoude zagen wij zelfs een wherry die door de storm niet meer vooruit kwam maar achteruit werd geblazen Al met al haalden 30 ploegen de eindstreep waar onder de 2 Rijnmond ploegen . Beiden Rijnmond teams trotseerde dus deze bizarre weersomstandigheden en finishte zonder problemen .Na afloop was er dan ook bij het gezamenlijke diner een voldaan gevoel van te dit hebben wij als Rijnmonders toch maar weer geflikt. Ik denk een prestatie waar je terecht trots op mag zijn

Rest ons RIC te bedanken voor het lenen van een boot ( gratis ) C4* superHier is de FILM! (Youtube).


De wedstrijdcommissie

 

 
Halloween op het water

De toercommissie kreeg met de Halloweentocht op 1 november een sluis vol met deelnemers.

Welke sluis was nog even een verrassing voor de sluismeester een kilometer of twee verderop die maar geen boten zag verschijnen. Een passend spookverhaal op deze dag!

 
De Linge Bokaal 2014

De wedstrijd om De Linge bokaal werd onder prima weersomstandigheden geroeid . Deelnemende teams 177 de organisatie om dit gebeuren in goede banen te leiden uitstekend.

Resultaten deelnemende Rijnmond teams .

Gecorrigeerde tijden dagklassement Team Ellen Mieke Paul Rinus en  prima Stuurvrouw Hasse ( voor het eerst in deze samenstelling )       werd keurig 64 ste . Team Patrick Richard  2de in hun veld   in het dag klassement  77 ste . Team Harrie en Lex deden het in hun 1 ste wedstrijd prima. let op deze 2 kanjers zijn pas vanaf September in bezit van hun roeivaardigheid . Deze 2 kanjers zijn een voorbeeld voor andere Rijnmonders en nieuwe leden om ook eens aan het wedstrijd roeien te gaan beginnen .

Namens alle deelnemers wil ik Sjaak bedanken voor het boten vervoer en die heel deze dag hand en spant diensten leverde om alles in goede banen te leiden super.


De wedstrijdcommissie

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Leden-loginIn de kantlijn

Informatie over de Willem Alexanderbaan

 

Buienradar met 2-uur prognose

 

Oarsers opgelet:
elke 4e donderdag van de maand indien mogelijk.. roeien in de acht!

 

Als je niet met je eigen ploeg kunt roeien kan je gebruik maken van het inlooproeien. De tijden hiervoor zijn: 

Lees meer...
 

 

Tip:
wedstrijden in de regio
de KNRB evenementenkalender

CONTENT MANAGERS OPGELET

Internet Explorer 9? Gebruik dan de knop 'compatibiliteitsmodus' (het gescheurde blaadje) in je browserbalk als je in Joomla werkt.

Lees meer...
 

Colofon

facebook -rv Rijnmond nieuws
facebook -rv Rijnmond jeugd

 

 

Roei Vereniging Rijnmond
Crooswijksebocht 100
3034 NC   ROTTERDAM

Tel: 010-4129918
info@rvrijnmond.nl

 

De oude website is nog steeds in te zien! Klik hier voor een kijkje in het verleden.