Oud Verlaat diner in roei tenue

Donderdag 8 september roeiden we naar Oud Verlaat voor het jaarlijks diner in zwart/groen/wit.


Prachtig weer deze keer en opnieuw gezellig en lekker gegeten! Voor fotos

Lees meer...
 
Skifles voor de deur

Skifles is leuk en je verbetert je techniek. Als je bent afgeroeid en afgestuurd kun je je aanmelden bij PaulB.

Brigitte (foto) heeft nu 4 lessen gehad in de Dintel en rondt hier voor een nieuwe aanleg aan het vlot.

 

 
Wereldkampioenschappen in Rotterdam

 Ook aan onze vereniging is gevraagd om vrijwilligers te vinden voor de wereldkampioenschappen 2016 op de Willem Alexanderbaan. Dat is gelukt en diverse (oud-)leden van rv Rijnmond hebben zich ingezet voor een goed verloop van deze 'thuis'wedstrijden. Jan Groeneveld vond tijd om foto's te maken en stuurde ze in voor plaatsing op onze website.

Lees meer...
 
World Rowing Championships

In regenachtig weer zijn de World Rowing Championships van start gegaan.

Vooral de mannen 8 en Marieke Keijser in de skiff maakten indruk door zich als snelste van het veld te kwalificeren. Als verslaggever meldt onze voorzitter het dagelijks nieuws op www.rotterdamsport.nl/.

 
De Zaanse Marathon

Aan de Zaanse marathon georganiseerd op 9 juli deden mee Carla Marjan en Paul , dit in een gehuurde C2* van de Zaanse .De weersomstandigheden waren uitstekend er deden 17 boten mee in verschillende type waaronder  7  C2* boten .In dit veld leverde de  de Rijnmonders een prima prestatie en werden keurig 4 de . Volgens het trio een geslaagde dag

.

 
Quintis zegt: Ga sporten!

Quintis Ristie was op onze vereniging voor TV-opnamen. De opnamen zijn voor Open-Rotterdam en hebben als doel de Rotterdammers tot beweging  te stimuleren.

Quintis gaat verschillende sportverenigingen af (16 in totaal), Rijnmond was de pilot. Het draaiboek bracht Quintis met onze ingeleende roeiers tot aan Oud Verlaat.

Lees meer...
 
Goudse Mijl 2016

Op zondag 11 september doen weer diverse Rijnmond teams mee met de Goudse Mijl. Deze wedstrijden over 1609 meter hebben een lage drempel en zijn ook voor de fanatieke beginners in glad erg leuk om te doen. Omdat de 's Gravenbroekse Plas niet lang genoeg is voor een zeemijl is de landmijl aangehouden voor deze wedstrijd.

Elk jaar weer blijkt dit langer dan je denkt. Publiek en fans zijn zeer welkom op deze goed verzorgde dag om onze Rijnmond teams aan te moedigen!

 
DE Rijnland Marathon

Aan de  Rijnland marathon gehouden op 27 Augustus werd deelgenomen door een Rijnmond ploeg met Carla Mieke Roel Paul en Rinus dit met een gehuurde boot C4* boot van RVRijnland .De omstandigheden waren niet makkelijk erg veel wind en daardoor veel golfslag op de Kaag en enorm veel plezier jachten die het ook niet makkelijk maakten . De afstand van 54 km werd door navigator ( stuur ) Rinus met 3 km uitgebreid hij was de weg kwijt in Leiden en stuurde van de een naar de andere doodlopende water. Desondanks werd de Rijnmond ploeg onder leiding van captain Paul 1ste in hun categorie .Rest ons nog te bedanken cateraar  Janine die tijdens de marathon ons bediende van bouillon om het zoutgehalte weer op peil te brengen .Al met al een geslaagde dag waar een ieder naar tevredenheid op terug kan kijken .

 
Fair Chance bij het roeien

Op 4 augustus was de Stichting Fair Chance Krimpen bij Rijnmond te gast. Deze stichtng biedt vakantie-activiteiten aan kinderen uit minder bedeelde gezinnen. 

De zestien kinderen hebben de hele dag kunnen genieten van roeien, kanoën en waterfietsen. Aan het eind van de dag maakten ze een vaartochtje met de Ere-sloep.

Lees meer...
 
Roeiend naar het diner

Ga je mee dineren in Oud Verlaat? Partners welkom! Voor deze traditie zijn dit jaar de volgende data geprikt:
donderdag 8 september, reservedatum donderdag 15 september. We vertrekken om 17:00u vanaf het vlot. Als je mee wilt rijden informeer dan even naar de car-pool. Er komen inschrijflijsten aan het informatiebord. Cafe-restaurant Oud Verlaat heeft circa 22 plaatsen voor ons beschikbaar. Meer informatie bij RiaT, YvonneM, PaulK, MiekeC, StevenH.

 
Clinic gebiedscommissie

Vrijdag  8 Juni was te gast bij RVRijnmond de gebiedscommissie Crooswijk -Kralingen dit voor het volgen van een roei -clinic met aansluitend een BBQ .Het was een zeer prettig  gezelschap die na wat aanwijzingen op de Ergo en in de bak het water opgingen dit afsluitend met een wedstrijd . De reactie,s voor het Rijnmond team waren zeer lovend . Al met al heeft RVRijnmond zich  uitstekend gepresenteerd

 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Leden-loginIn de kantlijn

Buienradar met 2-uur prognose

 

Oarsers opgelet:
elke 4e donderdag van de maand indien mogelijk.. roeien in de acht!

 

Als je niet met je eigen ploeg kunt roeien kan je gebruik maken van het inlooproeien. De tijden hiervoor zijn:

Lees meer...
 

 

Tip:
wedstrijden in de regio
de KNRB evenementenkalender

CONTENT MANAGERS OPGELET

Internet Explorer 9? Gebruik dan de knop 'compatibiliteitsmodus' (het gescheurde blaadje) in je browserbalk als je in Joomla werkt.

Lees meer...
 

Colofon

facebook -rv Rijnmond nieuws
facebook -rv Rijnmond jeugd

 

 

Roei Vereniging Rijnmond
Crooswijksebocht 100
3034 NC   ROTTERDAM

Tel: 010-4129918
info@rvrijnmond.nl

 

De oude website is nog steeds in te zien! Klik hier voor een kijkje in het verleden.