Kerstborrel zaterdag 19 december 2015

Onze kerstborrel is op zaterdag 19 december van 15:30u tot 18:00u. Op het programma staan:

toespraken - huldiging van kampioenen
presentatie nieuwe (Kerst)roeikleding 
presentatie 30 jaar Dolle Klep
gehaktballen - en
nog veel meer

 
Rotte competitie 28 November

Beste Rijnmonders op 28 November was het weer zover de 3de wedstrijd van de Rotte Roei Competitie .Er deden dit keer totaal 41 teams mee. Uniek voor Rijnmond was dat er 7 teams aan de start verschenen. Het geroutineerde Team Patrick -Richard werden in een 2X keurig 20ste in een gecorrigeerde tijd van 20.25 Het team met Therese Ellen Els Mieke en stuur Sjaak werden in een 4* 27ste in een tijd van 21.02 dit team roeide in deze samenstelling voor het eerst mee zij waren zo met de wedstrijd bezig dat ik een commando op het vlot hoorde klaar maken voor instappen gelijk terwijl er nog geen riemen aanwezig waren tevens was de stuurman nog niet aanwezig .Team Lisette  en Nicoline werden keurig 30 ste in een tijd van 21.09.Steven Paul Regi en Peter en stuur Hasse ook een nieuwe samenstelling deden het prima zij werden in een 4*  36ste tijd 22.07.Carla Paul Hugo Roel en stuur Kees ook voor het eerst in een 4* deden het naar verwachting en werden 38ste in een tijd van 22.19.Jan in een C1X werd 40ste tijd 36.37 Steven dank voor het oproeien tot Oud verlaat .Lex en Harrie deden ook voor het eerst mee aan de RRC ook wat nerveus draaiden BB en SB riem om dachten dat ze zo sneller gingen zij deden het keurig in een tijd van 34.19 .De wedstrijdcommissie is zeer content met het aantal deelnemers.

 

 
2015-16 Rottecompetitie

Na 2 wedstrijden in het nieuwe seizoen laat de klassementslijst zien dat rv Rijnmond goed vertegenwoordigd is in de Rottecompetitie.
Voor deze maandelijkse winterwedstrijd is geen drempelvrees nodig, je kunt zo meedoen. Meld enkele dagen tevoren aan wedstrijdcommissaris RinusC hoe je wilt deelnemen dan wordt gelijk gekeken welk materiaal beschikbaar is. De eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 28 november. De start is om 10 uur op de Rottemeren. Afgelasting in verband met extreem weer of te harde wind wordt de avond tevoren bekend gemaakt op de site van rv Maas.
De klassementslijst vermeldt niet de dappere stuurlieden die zich iedere keer met hart en ziel inzetten om hun ploeg voorbij de finish te jagen. Ook is het steeds weer bijzonder om op de bruggen en ter hoogte van Oud Verlaat enthousiast Rijnmond publiek te zien- en horen aanmoedigen!

 
Toewijzing boten

Doordat er steeds meer Rijnmonders aan wedstrijden gaan meedoen  (wat door de wedstrijdcommissie met veel plezier wordt geconstateerd ) is het inherent daaraan  dat er ook meer boten daarvoor geclaimd worden ( vooral de betere wedstrijdboten ).Om een ieder tevreden te stellen zal de wedstrijdcommissie met uiterste  zorgvuldigheid zich van deze  taak kweten . Er zal zoveel mogelijk aan aan de wensen van de wedstrijdroeiers tegemoet  worden gekomen .Dit naar mogelijkheden . Rechten verkregen  uit het verleden zijn niet meer van toepassing voor het heden ..Ieder lid die aan wedstrijden deelneemt en aan bepaalde eisen (niveau ) voldoen hebben de zelfde rechten en plichten . Zijn er vragen en of opmerkingen dan is de juiste man om dit te melden de wedstrijdsecretaris Rinus Commijs.

 
Training House of Power

22 Oktober was al weer de 3de keer dat Herman Wilton van Rv de Maas zijn bekende training gaf  'House of Power '.21 Rijnmonders gaven acte de présence en  tot heden zijn er reeds 31 Rijnmonders die een sessie hebben bijgewoond.Al met al  zijn de Rijnmonders zeer enthousiast over wat Herman te bieden heeft .Elke week op donderdag locatie Bizetlaan in Hillegersberg aanvang 19.00u kunnen Rijnmonders gebruik maken van de training ( koste € 2,- per training

 

 
Erasmussprints

Aan de Erasmus sprints over 1000m gehouden  10 Oktober op de WA baan deden van Rijnmond mee Ricardo in een 1x en   Merel Lisette  Nicoline en Toby stuur Hugo in de categorie 4*  in een veld van 28 deelnemers werd Ricardo 20ste  in een 4.39 m   Merel Lisette  Nicoline en Toby 17de in een tijd van 4.33m . de snelste tijd geroeid tijdens deze wedstrijd was 3.59 m de langzaamste 5.11 m

 
Rotte roei competitie 7 November

Aan de Rotte roei competitie van 7 November deden 4 Rijnmond teams mee .Te weten een C1X -2X -C3* en een 4* . Al met al een geanimeerd gebeuren met goede resultaten .Dank namens de deelnemers voor het enthousiasme aan alle Rijnmonders die ons aanmoedigde bij oud verlaat Jan wordt na protest extra gecorrigeerd  .De resultaten waren 30ste Patrick -Richard in een tijd van 19.18  .

Team paul Ben Steven Rinus en stuur Hasse 45ste in een tijd van 20.32

Team Carla Hugo Roel en stuur Kees 54ste in een tijd van 21.04

Team Jan 65ste in een tijd van 26.30

 
Snoepen voor de keuken

De jeugdgroep heeft een ludieke actie bedacht om te knallen voor de keuken: op 14 november wordt snoepgoed gebakken voor Sinterklaas! Wat dacht u van zelfgebakken 
-brokken speculaas voor bij de koffie of 
-kleine speculaasjes om mee naar huis te nemen 
-heerlijke kruidnootjes en pepernoten om te strooien?

U kunt deze lekkernij tegen een schappelijke prijs kopen. De opbrengst komt ten goede aan de nieuwe keuken.

 
Omgang en gebruik van materiaal

Schade door wat voor reden ook aanvaring -sjouwen- verplaatsen -transport -opbergen etc ,kan altijd voorkomen .Wij gaan er vanuit dat een ieder met uiterste zorgvuldigheid met het materiaal omgaat .Is er desondanks toch schade dan dient dit  te allen tijde vermeld te worden op het boten briefje .


Ook het instellen afregelen van de boten dient alleen door leden van de materiaalcommissie gedaan te worden .Dus niet zelf pionieren .Zijn er problemen of vragen over het materiaal dan is de enige en juiste persoon om dit te melden aan onze materiaalcommissaris en bestuurslid  Sjaak Molendijk.

 
Horzol marathon

10 oktober om 6.15 u verzamelde op het parkeerplaats van RVRijnmond 9 roeiers en aanhang om te gaan vertrekken naar Heerhugowaard om aldaar de Horzol marathon te gaan roeien .3 ploegen te weten Sandra Valeria en Rinus   ploeg 2   Mieke Hasse en Paul  en ploeg 3 Els Ellen en Jarl .Om 9.00u werd het startsein gegeven voor vertrek de weersomstandigheden waren niet best gevoelstemperatuur onder nul windkracht 5 het parcours was lastig en saai veel bochten en bruggen vallen en slippen en roeien tussen hoge rietkragen . Al met al deden  de Rijnmond ploegen het uitstekend ze werden respectievelijk 1ste 2de en 3de .Er moet wel vermeld worden dat er in deze categorie maar 3 deelnemers waren . Na afloop werd er gezamelijk gedineerd en met een drankje erbij nagepraat over deze toch wel zeer zware marathon . Daarna werd er met een tevreden gevoel de terugtocht aanvaard .

 

 

 
Moordregatta

Op  3 oktober deden mee aan de Moordregatta  in Tilburg Patrick en Richard in de categorie H2X in een veld van 13 deelnemers vertegenwoordigde zij Rijnmond prima . Roeide  de 7de tijd en met correctie werden zij fraai 5de .

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Leden-loginIn de kantlijn

Buienradar met 2-uur prognose

 

Oarsers opgelet:
elke 4e donderdag van de maand indien mogelijk.. roeien in de acht!

 

Als je niet met je eigen ploeg kunt roeien kan je gebruik maken van het inlooproeien. De tijden hiervoor zijn:

Lees meer...
 

 

Tip:
wedstrijden in de regio
de KNRB evenementenkalender

CONTENT MANAGERS OPGELET

Internet Explorer 9? Gebruik dan de knop 'compatibiliteitsmodus' (het gescheurde blaadje) in je browserbalk als je in Joomla werkt.

Lees meer...
 

Colofon

facebook -rv Rijnmond nieuws
facebook -rv Rijnmond jeugd

 

 

Roei Vereniging Rijnmond
Crooswijksebocht 100
3034 NC   ROTTERDAM

Tel: 010-4129918
info@rvrijnmond.nl

 

De oude website is nog steeds in te zien! Klik hier voor een kijkje in het verleden.