Eemhead

Op Zaterdag 24 September deden mee aan de Eemhead te Amersfoort 2 ploegen te weten Patrick Richard 2X in de Dubbele Wiericke en Carla Paul Hugo Roel en stuur Hiske in een geleende boot van Hemus .Het geroutineerde team Patrick en Richard werden in hun categorie met 3 deelnemende ploegen naar een spannende race uitstekend 1ste .( Zie foto voldaan na afloop ) Het team van Hugo voor het eerst in deze samenstelling werden keurig  5de . zie team foto  Beide ploegen keerden met een voldaan gevoel huiswaarts .

.

 
Army Regatta

Op zaterdag 17 September deden mee aan de Army Regatta te Breda een boot 4* mix met Mieke Merel Hugo Toby en stuur Regi .Dit met een geleende boot van RV Dudok .Een wedstrijd over 4.5 Km .De Rijnmond ploeg deed het prima in een tijd van 19.09 ( snelheid 14k/m p/u ) het was alleen jammer dat er maar 1 ploeg 4* mix meedeed zodat men niet kon wedijveren met andere ploegen .

 
Goudsemijl 2016

Zondag stond weer op het programma de Goudsemijl een boord aan boord wedstrijd over 1610 m. Aan deze wedstrijden deden mee Els Ellen Mieke Tessa en stuur Myrte.de weersomstandigheden waren prima , ook het resultaat was prima . De Rijnmond ploeg ( voor het eerst in deze samenstelling ) eindigde keurig 5de in een deelnemers veld van 10 teams in een tijd van 7.05 snelheid 13.650 km/u .Rest te vermelden om RV de Goudse te bedanken voor het lenen van een boot 4*

 

 
Skifles voor de deur

Skifles is leuk en je verbetert je techniek. Als je bent afgeroeid en afgestuurd kun je je aanmelden bij PaulB.

Brigitte (foto) heeft nu 4 lessen gehad in de Dintel en rondt hier voor een nieuwe aanleg aan het vlot.

 

 
Wereldkampioenschappen in Rotterdam

 Ook aan onze vereniging is gevraagd om vrijwilligers te vinden voor de wereldkampioenschappen 2016 op de Willem Alexanderbaan. Dat is gelukt en diverse (oud-)leden van rv Rijnmond hebben zich ingezet voor een goed verloop van deze 'thuis'wedstrijden. Jan Groeneveld vond tijd om foto's te maken en stuurde ze in voor plaatsing op onze website.

Lees meer...
 
World Rowing Championships

In regenachtig weer zijn de World Rowing Championships van start gegaan.

Vooral de mannen 8 en Marieke Keijser in de skiff maakten indruk door zich als snelste van het veld te kwalificeren. Als verslaggever meldt onze voorzitter het dagelijks nieuws op www.rotterdamsport.nl/.

 
Rotte Competitie 2016-2017

RRC Traject We gaan weer beginnen !
De data voor de RotteRoeiCompetitie 2016-2017 zijn:
24 september ‘16, 29 oktober ‘16, 
26 november ’16, 7 januari ‘17,
28 januari ‘17, 25 februari ‘17, 25 maart ‘17

Start 10:00 uur. Inschrijven via de website of vóór 9:00 uur op de Roeiloods van De Maas.

 
Oud Verlaat diner in roei tenue

Donderdag 8 september roeiden we naar Oud Verlaat voor het jaarlijks diner in zwart/groen/wit.


Prachtig weer deze keer en opnieuw gezellig en lekker gegeten! Voor fotos

Lees meer...
 
Goudse Mijl 2016

Op zondag 11 september doen weer diverse Rijnmond teams mee met de Goudse Mijl. Deze wedstrijden over 1609 meter hebben een lage drempel en zijn ook voor de fanatieke beginners in glad erg leuk om te doen. Omdat de 's Gravenbroekse Plas niet lang genoeg is voor een zeemijl is de landmijl aangehouden voor deze wedstrijd.

Elk jaar weer blijkt dit langer dan je denkt. Publiek en fans zijn zeer welkom op deze goed verzorgde dag om onze Rijnmond teams aan te moedigen!

 
DE Rijnland Marathon

Aan de  Rijnland marathon gehouden op 27 Augustus werd deelgenomen door een Rijnmond ploeg met Carla Mieke Roel Paul en Rinus dit met een gehuurde boot C4* boot van RVRijnland .De omstandigheden waren niet makkelijk erg veel wind en daardoor veel golfslag op de Kaag en enorm veel plezier jachten die het ook niet makkelijk maakten . De afstand van 54 km werd door navigator ( stuur ) Rinus met 3 km uitgebreid hij was de weg kwijt in Leiden en stuurde van de een naar de andere doodlopende water. Desondanks werd de Rijnmond ploeg onder leiding van captain Paul 1ste in hun categorie .Rest ons nog te bedanken cateraar  Janine die tijdens de marathon ons bediende van bouillon om het zoutgehalte weer op peil te brengen .Al met al een geslaagde dag waar een ieder naar tevredenheid op terug kan kijken .

 
Fair Chance bij het roeien

Op 4 augustus was de Stichting Fair Chance Krimpen bij Rijnmond te gast. Deze stichtng biedt vakantie-activiteiten aan kinderen uit minder bedeelde gezinnen. 

De zestien kinderen hebben de hele dag kunnen genieten van roeien, kanoën en waterfietsen. Aan het eind van de dag maakten ze een vaartochtje met de Ere-sloep.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Leden-loginIn de kantlijn

Buienradar met 2-uur prognose

 

Oarsers opgelet:
elke 4e donderdag van de maand indien mogelijk.. roeien in de acht!

 

Als je niet met je eigen ploeg kunt roeien kan je gebruik maken van het inlooproeien. De tijden hiervoor zijn:

Lees meer...
 

 

Tip:
wedstrijden in de regio
de KNRB evenementenkalender

CONTENT MANAGERS OPGELET

Internet Explorer 9? Gebruik dan de knop 'compatibiliteitsmodus' (het gescheurde blaadje) in je browserbalk als je in Joomla werkt.

Lees meer...
 

Colofon

facebook -rv Rijnmond nieuws
facebook -rv Rijnmond jeugd

 

 

Roei Vereniging Rijnmond
Crooswijksebocht 100
3034 NC   ROTTERDAM

Tel: 010-4129918
info@rvrijnmond.nl

 

De oude website is nog steeds in te zien! Klik hier voor een kijkje in het verleden.