De 24 uur

Een door “de accountants” van RV Rijnmond verzorgde barbeque op zaterdag 22 juni 2013 vormt de waardige afsluiting van een grandioos roeifeest. De eerste 24 uur van de Rotte zit er op. De dertigste verjaardag van Roeivereniging Rijnmond is

Lees meer...
 
Roeimarathon geslaagd!

Roeien voor Sophia brengt ruim € 7.000 op.
Zaterdagavond 22 juni overhandigde Hugo Nüssler, voorzitter van roeivereniging Rijnmond een (voorlopige) cheque van € 7.000 aan dokter Pijnenburg, kinderlongarts van het Sophia kinderziekenhuis. Het geld is bestemd voor onderzoek naar cystic fibrose (taaislijmziekte) en voor het opleiden van gespecialiseerde verpleegkundigen en diëtisten. Aan de patiëntjes van dokter Pijnenburg is ook een roeiclinic aangeboden, die zij met enthousiasme in ontvangst nam.
Het bedrag is bijeengebracht door de deelnemers aan De 24 uur van de Rotte. Deze roeimarathon

Lees meer...
 
Wedstrijden Alexanderbaan in juni

Op zaterdag 8 juni wordt de Rottebokaal geroeid op de Alexanderbaan. Een week later is daar ook de Dutch Masters Open. Aan beide toernooien doen Rijnmond teams mee. Publiek en supporters zijn welkom!

 
Kroost


Broedende zwanen, op de voorgrond een jong op de rug bij moeder.

 
Inlooproeien Alexanderbaan

Op zaterdag 1 juni 2013 was de eerste RV Rijnmond 'inloopdag' op de Alexanderbaan. Met 12 deelnemers was dit een uitstekend begin. Gedurende het hele jaar zijn er op zaterdag instructeurs, coaches en begeleiders actief tussen 09:30 - 13:30u.

Het Rijnmond materiaal is beperkt dus als je je even meldt vooraf maak je de grootste kans om zonder wachten aan je (wedstrijd-) techniek te werken. En.. tijdens het wachten zie je de beste ploegen van Nederland trainen (waaronder Olympische teams) dus je komt nooit voor niets! Ook na juni blijft de wedstrijdcommissie actief op de baan, het contactadres is dan ook: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 
Roeibaan Alexander open dag 27/4

Wilt u meer weten na de Open Dag of heeft u zich opgegeven als proeflid? Hier is

Lees meer...
 
Rottebokaal 2013 op Alexanderbaan

Geen party-tent langs de Rotte voor de wedstrijdleiding dit jaar maar de mooiste faciliteiten voor staf en de roeiers op de Olympische Willem Alexanderbaan. Om de 500 meter een Skadi-vrijwilliger als official, met megafoon en portofoon uitgerust. Startlichten en een snaarstrak parcours in plaats van de twee haakse bochten in het oude 2 kilometer traject.

Is de sfeer daarmee afgenomen of de kwaliteit toegenomen?  Onze wedstrijd teams vonden het laatste want het was een oergezellige dag en een bijzonder professionele reeks wedstrijden waar Rotterdam trots op mag zijn. Met een dikke

Lees meer...
 
Ringvaartteam geslaagd!

'Ons' Ringvaart team heeft met succes de 100 km afgelegd. De negen studenten hebben zich in vier maanden het roeien eigen gemaakt met een stoomcursus van Rijnmond coaches.

 Hulde aan deze doorzetters die ondermeer door Myrthe zijn gecoached. Zij roeide zelf als student de Ringvaart en wist de ploeg goed voor te bereiden.

 
De Meije: de strijd in de strijd.

De Meije en haar bemanning hebben de Elfstedentocht 2013 volbracht. Onder luid gejuich werd De Meije onder het finishdoek in Leeuwarden door geroeid, de bemanning onthaald met champagne. Het was een waardig slotstuk van een strijd in de strijd. De tijd was niet voldoende voor het ‘ Kruisje’, het heldendom voor roeiers en begeleiding is er niet minder om.

Twee navigatiefouten in de

Lees meer...
 
2013Elfsteden roeimarathon

Update 17:29 Rijnmond 1 passeert de finishlijn, 12 Elfstedenkruisjes zijn binnen! Doorkomsttijd 17:28u, geroeide tijd 21:25u.

Update 17:25 Paul Kaan belt met het laatste nieuws. Gebroken spant na aanvaring, water in de boot op het Slotermeer en team Meerman 20 min te laat op de stempelpost. Ze zijn nu ter hoogte van Franeker maar gaan nog wel door!

Update 17:00u Team Kaan roeit Leeuwarden in achter Breda en voor Hertog. De transponder is in Deinum weer aan boord gegaan gelukkig zodat de finish live te volgen is!

Update 15:56u Team Kaan lijkt via de N31 een buitenwijk van Deinum ingeroeid te zijn. Ligt de transponder in de volgauto?!

Update 15:20u Team 11-Weesp en 91-Salland roeien beiden verkeerd in Franeker en staan op het punt elkaar

Lees meer...
 
Roeitocht overzicht

Hier een roeitocht overzicht van Germa:

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Leden-loginIn de kantlijn

Informatie over de Willem Alexanderbaan

 

Buienradar met 2-uur prognose

 

Oarsers opgelet:
elke 4e donderdag van de maand indien mogelijk.. roeien in de acht!

 

Als je niet met je eigen ploeg kunt roeien kan je gebruik maken van het inlooproeien. De tijden hiervoor zijn: 

Lees meer...
 

Tip:
klik hier voor wedstrijden in de regio

CONTENT MANAGERS OPGELET

Internet Explorer 9? Gebruik dan de knop 'compatibiliteitsmodus' (het gescheurde blaadje) in je browserbalk als je in Joomla werkt.

 

Lees meer...
 

Colofon

 

Colofon

Roei Vereniging Rijnmond
Crooswijksebocht 100
3034 NC   ROTTERDAM

Tel: 010-4129918
info@rvrijnmond.nl

 

De oude website is nog steeds in te zien! Klik hier voor een kijkje in het verleden.