Knaldiner

Knallen voor de Keuken! organiseert andermaal:
Eten in de Kombuis!

Woensdag 8 juli 18.30 uur kantine RV Rijnmond

Eet je mee? 9 euro per persoon exclusief een drankje opgeven: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. voor een heerlijke maaltijd en gezellige muziek denk erom: vol is vol...
RenaE MiekeC en CarlaD muziek: Denis A

 
Elfstedentocht 2015

Vrijdag morgen vroeg gingen een aantal gemotiveerde Rijnmonders  (roeiers en begeleiders )richting Friesland.Reden het roeien van de elfstedentocht 2015 .Onder wisselde weersomstandigheden presteerden de Rijnmonders uitstekend !In een veld van 93 deelnemers finishten de Rijnmond ploeg met  Jacob jan Doornbosch-Jetteke Doornbosch-Jarl en Nander Rietveld -Thierry Ravestein-Merel van de Sar-Lisette Rodenburg-Hugo Visser-Andre Tol-Sjaak Molendijk-Pautassi Valeria-en Toby Bergshoef op de 55 ste plaats in een tijd van 22uur en 55 minuten.

De wedstrijdcommissie

Lees meer...
 
RIJNMOND 8 KLAAR VOOR RINGVAART REGATTA

Mail van 6 okt. 2014:

" Beste Mede roeiers ,

Een uitdaging is weer voorbij en de andere, nog groter, dient zich aan. 9 personen hebben aangegeven de uitdaging om 100 km te boordroeien ringvaartregatta aan te gaan .Deze wedstrijd zal geroeid worden op 3 juni 2015. Om beslagen ten ijs te komen is er nog veel werk te doen . Mijn voorstel is om een keer met de hele ploeg een proeftocht te maken en om te bekijken en te bepraten of onze doelstellingen realistisch  zijn .Voorstel is op een zaterdag of zondagmorgen deze proeftocht te organiseren. Data wanneer men beschikbaar is graag doorgeven aan Rinus Commijs. Beschikbaar op 11- 12 -18-25 oktober en 1-2 November. Ik hoor graag van jullie. "

Tussenbalans op 28 april 2015
Inmiddels zijn we twee handen vol fitness avonden de zogenaamde “House of Power training”, het tweedaags paas/trainingsweekend op de kaag met een geleende boot van roeivereniging Asopos-de Vliet en in totaal meer dan 600 trainingskilometers boordroeien verder.
Als bijverschijnsel is er op de CB een zondagse soepmaaltijd ontstaan (zoveel je lust voor €2,50, een initiatief van Carla v.D. mede in het kader van Knallen voor de Keuken), waar de vermoeide roeiers zich bij kunnen herstellen. Maar ook anderen mogen hierbij van harte aanschuiven zolang de voorraad strekt.

Het aanvankelijk enthousiasme van de ploeg is aan het evolueren naar zelfvertrouwen: “ wij gaan dit klusje

Lees meer...
 
30ste Elfstedentocht marathon

Aan de 30 ste elfstedentocht Marathon (210km)doen dit jaar 94 teams mee waaronder een team van RVRijnmond . Met Jacob jan Doornbosch-Jetteke Doornbosch-Jarl en Nander Rietveld -Thierry Ravestein-Merel van de Sar-Lisette Rodenburg-Hugo Visser-Andre Tol-Sjaak Molendijk-Pautassi Valeria-en Toby Bergshoeff.De start is op 15 Mei aanvang 20.00u vanaf de Prinsentuin in Leeuwarden .Het team is te volgen onder nr 30 via tracking en tracing . Wij wensen het Rijnmond team veel succes !!

De wedstrijdcommissie

 
Eten in de kombuis!

Woensdag 20 mei om 18:30u wordt de tafel gedekt voor maximaal 16 personen. Eet je mee?

Lees meer...
 
Weerribben -Wieden Marathon

Op  zaterdag 11 April om 9.00u ging de Weerribben -Wieden marathon van start,aan deze marathon deden 78 ploegen mee waaronder 28 ploegen aan de prestatie tocht . Bij deze marathon was een RVRijnmond ploeg vertegenwoordigd met Paul Kaan- Mieke en Rinus Commijs.Zij roeide in de categorie C2X met een gloed nieuwe boot( was de dag daarvoor net gedoopt ) beschikbaar gesteld door RV t Diep waarvoor nogmaals dank  . De Marathon was ingekort van 54km naar 51km andere route dit om de verwachte weersomstandigheden .Inderdaad de verwachte weersomstandigheden kwamen uit regen en zware storm teisterden de deelnemers .De Rijnmond ploeg roeide de marathon keurig uit in een tijd van 6.18 u en werd in het veld van de prestatie deelnemers keurig 2de .

De  Wedstrijdcommissie

 

 

 

 

 

 
Ringvaartregatta 2015

Beste Rijnmonders op 3 Juni is het moment daar 8 Roeiers en een stuur willen de uitdaging aangaan om 100km aan een stuk  te gaan roeien,De ploeg genoemd de Rijnmond 8 is daarvoor reeds enkele maanden in training .Zelfs een trainings weekend werd daarvoor georganiseerd. Wil men deze ploeg volgen volgt deze link https://twitter.com/RijnmondHeren8.

 
Dutch Masters Open

Beste Rijnmonders op 13 juni wordt op de Willem Alexander baan de Dutch Masters Open georganiseerd .dat is een boord-aan -boord race over een afstand van 1000m.Schroom niet om je in te schrijven .Alle categorieën zijn aanwezig ook een programma voor beginnende junioren .Inschrijven via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Een prima gelegenheid voor jong en oud beginner of gevorderde om mee te doen .

De wedstrijdcommissie

 
Rotte Bokaal

Op 25-26 April werd georganiseerd op de WA baan de wedstrijd om de  Rotte Bokaal totaal aantal inschrijvingen 365 verdeeld over 33 nummers .Voor RVRijnmond waren actief  bij het onderdeel J16 2X  Gillis Deiters en Gillis Oome in de Dubbele Wiericke dit onder leiding van coach  Marijn .Zij deden het in hun wedstrijd uitstekend wat zenuwachtig en voorzichtig van start gaande gooide zij alle schroom van zich af en begonnen aan een indrukwekkende inhaalrace. Helaas kwamen zij net iets te kort om de overwinning naar zich toe te halen .Maar na deze wedstrijd was het gevoel goed en proefde het naar meer .

De wedstrijdcommissie

 

 
Bridgen knallen voor de keuken

Op woensdag 22 April is in het clubhuis een bridgedrive gehouden met als doel het knallen voor de keuken .Deze bridgedrive werd georganiseerd door Mieke Commijs .De opkomst was geweldig 6 tafels met 24 spelers waren present .Tussendoor gaf Steven Hoogslag nog een demo roeien in de bak aan de deelnemers .Dit werd door de deelnemers zeer enthousiast ontvangen .Na 5 spellen werden de winnaars bekend Harrie en Sybille Vugts waren 1ste geworden .Al met al was deze bridgedrive een groot succes . Met dank aan Ria en Elly voor het verzorgen van de bar.

 
Stormachtige start

Op 28 maart werden de eerste jonge Nijlgansjes gespot ter hoogte van de spoorbrug. Vijf plukjes dons die een stormachtige jeugd doormaken. Hopelijk eindigen ze niet aan lager wal met regelmatig windkracht 8-9 in vlagen. Fotomomentje gemist helaas, wie kiekt ze het eerst?

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Leden-loginIn de kantlijn

Buienradar met 2-uur prognose

 

Oarsers opgelet:
elke 4e donderdag van de maand indien mogelijk.. roeien in de acht!

 

Als je niet met je eigen ploeg kunt roeien kan je gebruik maken van het inlooproeien. De tijden hiervoor zijn:

Lees meer...
 

 

Tip:
wedstrijden in de regio
de KNRB evenementenkalender

CONTENT MANAGERS OPGELET

Internet Explorer 9? Gebruik dan de knop 'compatibiliteitsmodus' (het gescheurde blaadje) in je browserbalk als je in Joomla werkt.

Lees meer...
 

Colofon

facebook -rv Rijnmond nieuws
facebook -rv Rijnmond jeugd

 

 

Roei Vereniging Rijnmond
Crooswijksebocht 100
3034 NC   ROTTERDAM

Tel: 010-4129918
info@rvrijnmond.nl

 

De oude website is nog steeds in te zien! Klik hier voor een kijkje in het verleden.