Omgang en gebruik van materiaal

Schade door wat voor reden ook aanvaring -sjouwen- verplaatsen -transport -opbergen etc ,kan altijd voorkomen .Wij gaan er vanuit dat een ieder met uiterste zorgvuldigheid met het materiaal omgaat .Is er desondanks toch schade dan dient dit  te allen tijde vermeld te worden op het boten briefje .


Ook het instellen afregelen van de boten dient alleen door leden van de materiaalcommissie gedaan te worden .Dus niet zelf pionieren .Zijn er problemen of vragen over het materiaal dan is de enige en juiste persoon om dit te melden aan onze materiaalcommissaris en bestuurslid  Sjaak Molendijk.

 
Training House of Power

22 Oktober was al weer de 3de keer dat Herman Wilton van Rv de Maas zijn bekende training gaf  'House of Power '.21 Rijnmonders gaven acte de présence en  tot heden zijn er reeds 31 Rijnmonders die een sessie hebben bijgewoond.Al met al  zijn de Rijnmonders zeer enthousiast over wat Herman te bieden heeft .Elke week op donderdag locatie Bizetlaan in Hillegersberg aanvang 19.00u kunnen Rijnmonders gebruik maken van de training ( koste € 2,- per training

 

 
Erasmussprints

Aan de Erasmus sprints over 1000m gehouden  10 Oktober op de WA baan deden van Rijnmond mee Ricardo in een 1x en   Merel Lisette  Nicoline en Toby stuur Hugo in de categorie 4*  in een veld van 28 deelnemers werd Ricardo 20ste  in een 4.39 m   Merel Lisette  Nicoline en Toby 17de in een tijd van 4.33m . de snelste tijd geroeid tijdens deze wedstrijd was 3.59 m de langzaamste 5.11 m

 
Sportentocht 2015

RVRijnmond nam dit jaar weer deel aan de Sportentocht; lagere school leerlingen kunnen in een week verschillende sporten uitproberen. Donderdag 8 oktober was er bij ons open huis en 7 nieuwsgierige kinderen meldden zich bij Marijn, de coordinator voor deze open dag.

Met een circuit langs de boten, de concept trainer, de bak en een buiten klaarliggende skiff hebben de deelnemers

Lees meer...
 
Rottecompetitie 26 September

Voor de 1ste wedstrijd van de Rottecompetitie hadden de Rijnmond 4 * Met Lisette Merel Nicoline en Toby met stuur Hugo Visser zich ingeschreven Zij werden in hun veld keurig 2de in een uitstekende tijd van 20.22  Let op!  dit team deed voor de 1ste keer mee in deze samenstelling .Als dit zo door gaat  mogen wij van dit team nog veel verwachten .

 
Wedstrijdroeien in de lift

Dat het wedstrijdroeien in de lift zit blijkt uit het aantal inschrijvingen voor wedstrijden  die de laatste weken binnenkomen .Een van die wedstrijden was de Goudsemijl .Aan deze wedstrijd deden 3 Rijnmondteams mee,een dames 2X  Lisette -Merel een dames 4* Lisette Merel Sietske en Nicoline en Stuur Hugo en een heren 4* Steven Toby Hugo Rinus en stuur Nicoline .De weersomstandigheden waren redelijk alleen de wind frontaal tegen zorgde voor wat overlast hoge golven .De dames 2X beten de spits af en werden keurig 2de .Daarna de dames 4* die uitstekend 4de  werden in een veld van 10 ploegen .Eind van de middag starten de heren 4* die na een nek aan nek race genoegen moesten nemen met een 3de plaats .Al met al presteerden de Rijnmond teams uitstekend en hebben hun visite kaartje afgegeven .Ook dient te worden vermeld dat er een grote schare Rijnmond supporters  aanwezig waren om onze roeiers naar grote hoogte te tillen ,al met al een zeer geslaagde dag.

 
Horzol marathon

10 oktober om 6.15 u verzamelde op het parkeerplaats van RVRijnmond 9 roeiers en aanhang om te gaan vertrekken naar Heerhugowaard om aldaar de Horzol marathon te gaan roeien .3 ploegen te weten Sandra Valeria en Rinus   ploeg 2   Mieke Hasse en Paul  en ploeg 3 Els Ellen en Jarl .Om 9.00u werd het startsein gegeven voor vertrek de weersomstandigheden waren niet best gevoelstemperatuur onder nul windkracht 5 het parcours was lastig en saai veel bochten en bruggen vallen en slippen en roeien tussen hoge rietkragen . Al met al deden  de Rijnmond ploegen het uitstekend ze werden respectievelijk 1ste 2de en 3de .Er moet wel vermeld worden dat er in deze categorie maar 3 deelnemers waren . Na afloop werd er gezamelijk gedineerd en met een drankje erbij nagepraat over deze toch wel zeer zware marathon . Daarna werd er met een tevreden gevoel de terugtocht aanvaard .

 

 

 
Moordregatta

Op  3 oktober deden mee aan de Moordregatta  in Tilburg Patrick en Richard in de categorie H2X in een veld van 13 deelnemers vertegenwoordigde zij Rijnmond prima . Roeide  de 7de tijd en met correctie werden zij fraai 5de .

 
LMC schoolroeiteam

Dit jaar hebben 3 schoolroeiteams van LMC Slinge getraind bij onze roeivereniging. Op 8 oktober werd de laatste training gehouden. Door de grootte van de najaarsgroep werd gekozen voor splitsen; 11 scholieren en twee weken les.

Het team schoolroei-instructeurs van Rv Rijnmond zag de inspanning beloond want deze sportieve jeugd had genoeg aan twee lessen om tot een goed lopende boot te komen!

De najaarsgroepen staan

Lees meer...
 
Eemhead

Naar  de wedstrijd  de Eemhead afstand 7.5 km gingen Patrick en Richard heen om hun titel te verdedigen .Dit jaar was er wat meer tegenstand te verwachten er hadden namelijk wat meer teams ingeschreven ondanks dat het best goed ging eindigde De Rijnmond V2X op een keurige 4de plaats .

 
2015 Sportentocht open dag 8 oktober

Kom roeien bij Rijnmond op 8 oktober 2015! Ook dit jaar kun je op je sportentocht deze gave buitensport uitproberen, het is open huis vanaf half vier 's  middags. Onze vrijwilligers staan klaar om iedereen van 8-88 een introductieles te bieden, dus ook aan je begeleiders.Roeien is voor iedereen en is een echte familiesport met toerroeien, marathons of wedstijden op de korte baan. Kijk maar eens rond op de website. Je vindt nieuws over deelname aan de Elfsteden roeimarathons en ook snelheidswedstrijden op de nieuwe Olympische Willem Alexanderbaan die naast de Rotte ligt. De jeugdafdeling van rv Rijnmond is enorm gegroeid en een gezellige groep!
Kun je niet op 8 oktober maar wil je op een ander moment kennismaken? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. voor een persoonlijke afspraak.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Leden-loginIn de kantlijn

Buienradar met 2-uur prognose

 

Oarsers opgelet:
elke 4e donderdag van de maand indien mogelijk.. roeien in de acht!

 

Als je niet met je eigen ploeg kunt roeien kan je gebruik maken van het inlooproeien. De tijden hiervoor zijn:

Lees meer...
 

 

Tip:
wedstrijden in de regio
de KNRB evenementenkalender

CONTENT MANAGERS OPGELET

Internet Explorer 9? Gebruik dan de knop 'compatibiliteitsmodus' (het gescheurde blaadje) in je browserbalk als je in Joomla werkt.

Lees meer...
 

Colofon

facebook -rv Rijnmond nieuws
facebook -rv Rijnmond jeugd

 

 

Roei Vereniging Rijnmond
Crooswijksebocht 100
3034 NC   ROTTERDAM

Tel: 010-4129918
info@rvrijnmond.nl

 

De oude website is nog steeds in te zien! Klik hier voor een kijkje in het verleden.