Inlooproeien Alexanderbaan

Op zaterdag 1 juni 2013 was de eerste RV Rijnmond 'inloopdag' op de Alexanderbaan. Met 12 deelnemers was dit een uitstekend begin. Gedurende het hele jaar zijn er op zaterdag instructeurs, coaches en begeleiders actief tussen 09:30 - 13:30u.

Het Rijnmond materiaal is beperkt dus als je je even meldt vooraf maak je de grootste kans om zonder wachten aan je (wedstrijd-) techniek te werken. En.. tijdens het wachten zie je de beste ploegen van Nederland trainen (waaronder Olympische teams) dus je komt nooit voor niets! Ook na juni blijft de wedstrijdcommissie actief op de baan, het contactadres is dan ook: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 
2013Elfsteden roeimarathon

Update 17:29 Rijnmond 1 passeert de finishlijn, 12 Elfstedenkruisjes zijn binnen! Doorkomsttijd 17:28u, geroeide tijd 21:25u.

Update 17:25 Paul Kaan belt met het laatste nieuws. Gebroken spant na aanvaring, water in de boot op het Slotermeer en team Meerman 20 min te laat op de stempelpost. Ze zijn nu ter hoogte van Franeker maar gaan nog wel door!

Update 17:00u Team Kaan roeit Leeuwarden in achter Breda en voor Hertog. De transponder is in Deinum weer aan boord gegaan gelukkig zodat de finish live te volgen is!

Update 15:56u Team Kaan lijkt via de N31 een buitenwijk van Deinum ingeroeid te zijn. Ligt de transponder in de volgauto?!

Update 15:20u Team 11-Weesp en 91-Salland roeien beiden verkeerd in Franeker en staan op het punt elkaar

Lees meer...
 
Roeitocht overzicht

Hier een roeitocht overzicht van Germa:

Lees meer...
 
Chabotrace-2013

Maak jouw portret van de Rotte!

Klik hier voor meer informatie... 

 
Rottebanbrug in aanbouw

De contouren van de nieuwe Rottebanbrug zijn zichtbaar.

Lees meer...
 
Let the Race begin

De Ergometer wedstrijden op de Alexanderbaan hebben een mooie dag, mooie tijden en ook mooie foto's en film opgeleverd. Hartelijk gefeliciteerd Therese en Jeroen met de wisselbokaal Ergometer!

 

Kijk verder voor foto's en meer...

Lees meer...
 
Roeibaan Alexander open dag 27/4

Wilt u meer weten na de Open Dag of heeft u zich opgegeven als proeflid? Hier is

Lees meer...
 
24-uurs marathon 21-22 juni documenten

Klik hier voor het draaiboek voor de 24-uurs Estafette

Klik hier voor uw inschrijvingsformulier

Klik hier voor de sponsorlijst

 

 
Rijnmond een kanovereniging?

Rijnmond een  kanovereniging? Wist u dat onze vereniging in haar statuten heeft staan  dat zij officieel ook een kano vereniging is? Ik zelf weet dit eigenlijk sinds vorig jaar toen Rijnmond een mooie nieuwe kano heeft aangeschaft. Doopnaam “De Nieuwe Haring”.
Wij hebben het  vermoeden dat veel mensen binnen de vereniging niet weten dat er kano’s aanwezig zijn, en indien wel, of men er zomaar gebruik van mag maken.
De kano’s  mogen door alle leden in principe gebruikt worden. Dus indien u een keer

Lees meer...
 
Cursus roeien op stromend water

Ja daar ga je dan op zaterdag naar de Maas om daar de cursus roeien op stromend water te volgen. Snik snik ik was er niet bij, maar 8 anderen van onze vereniging wel. Ik heb niet van allemaal de reacties gehoord , maar wel van bijna iedereen. Nou ik kan jullie vertellen ze waren erg enthousiast. Leuke ontvangst, gezellig, aardige instructeurs, goed cursus boek. Ik herkende mijn opa ( Saskia) op een foto van een materiaalgroep, die in de gang hing.. Hij had toen nog niet zulk grijs haar.

Na een stuk theorie de praktijk. Roeien op de Maas. Eerst richting Krimpen en toen een rondje om het eiland van Van Brienenoord. Tegen de stroom in zwaar, maar voor stroom verrassend licht.

Nu de 2 volgende cursus dagen nog. In April is de 2 de groep aan de beurt. Dan doen er 4 roeiers van ons mee.

Yvonne

 
Lustrum fotoalbum

Mooie foto voor het album gemaakt? Stuur in naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Leden-loginIn de kantlijn

Informatie over de Willem Alexanderbaan

 

Buienradar met 2-uur prognose

 

Oarsers opgelet:
elke 4e donderdag van de maand indien mogelijk.. roeien in de acht!

 

Als je niet met je eigen ploeg kunt roeien kan je gebruik maken van het inlooproeien. De tijden hiervoor zijn: 

Lees meer...
 

Tip:
klik hier voor wedstrijden in de regio

CONTENT MANAGERS OPGELET

Internet Explorer 9? Gebruik dan de knop 'compatibiliteitsmodus' (het gescheurde blaadje) in je browserbalk als je in Joomla werkt.

 

Lees meer...
 

Colofon

 

Colofon

Roei Vereniging Rijnmond
Crooswijksebocht 100
3034 NC   ROTTERDAM

Tel: 010-4129918
info@rvrijnmond.nl

 

De oude website is nog steeds in te zien! Klik hier voor een kijkje in het verleden.