wedstrijden
Goudse Mijl 2018

Mooi weer en veel Rijnmond groen op deze Goudse Mijl.

Hier is een impressie met foto's van de website van de Goudse;

Lees meer...
 
Ringvaart 2018 was teamwerk

Rijnmond heeft met maanden (en soms jaren) trainen zeer succesvol met de Ringvaart regatta over 100 km meegedaan met 5 teams.

De Ringvaart 2018 had veel beter weer dan het voorgaande jaar waar afgelasting nodig was wegens hevige onweersbuien. Het dreigde nu zelfs even erg warm te worden. Na 84 km melde coach PaulK dat zijn damesteam 'Support Casper' in opperbeste stemming was. Ook onze wedstrijd commissaris RinusC roeide mee en schreef al een dankwoord op de site. Hieronder volgen de foto's die HansJ instuurde...

Lees meer...
 
Ringvaart 2018

Beste Rijnmonders

Allereerst mijn felicitaties naar alle deelnemers .

Alle 5 Rijnmond  teams  roeiers en stuurlieden van zowel een C2X t/m een 8* hebben het uitstekend gedaan . Na maanden hard trainen werd dit uitbetaald in deze prestatie .Tevens wil ik alle Rijnmonders ( en dat waren er heel veel ) danken voor hun support tijdens deze 100 km lange Marathon .

De een fietste mee de ander reed mee met de auto en weer een ander stond klaar met hand en spandiensten bij Leidschendam. Ik wil  namens alle deelnemers danken voor de support die wij tijdens deze marathon hebben mogen ontvangen . Uit al deze reacties blijkt dat Rv Rijnmond een hechte vereniging is .

Met vriendelijke groet,

Wedstrijdcommissie Roeivereniging Rijnmond

 
Nautilus marathon in Rotterdam

De wedstrijdcommissie meldt:

Willen jullie Rotterdam vanaf een andere kant zien ? Dat kan , op 7 juli wordt door RvNautilus een marathon georganiseerd 54 KM ( Rondje Rotterdam ). Deze telt mee voor het marathon klassement 2018! Interesse graag doorgeven aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

 
4de Rotte Roei Competitie

30 December was de dag dat de laatste RRC van het jaar 2017 werd georganiseerd. Aan deze wedstrijd deden 35 ploegen mee waaronder 3 van Rijnmond .Te weten een 4* de Schie met Lisette Karen Jacob Jan Hugo stuur Toby. Een C3* met Jannie Jeanette Eline en stuur Hiske .Team met C3* was eerst 4* met boot de Reitdiep maar door de weersvoorspellingen en daardoor te verwachte lichamelijke problemen haakte een roeier af , zodat plan B uit de kast gehaald moest worden dit met Paul Mieke Rinus en stuur Hans.


De weersomstandigheden heden waren bij vertrek windkracht 5 en mee.Start was bij het gemaal intussen was de wind flink toegenomen naar stormachtig windkracht 6 en dat frontaal tegen .Als 1ste starten team Lisette gevolgd door team Paul en daarna team Jannie. Team Toby realiseerde de snelst geroeide tijd. Team Paul de snelste gecorrigeerde tijd ( boottype aantal personen leeftijd en geslacht ) en werden keurig 20ste in een veld van 35 deelnemers .
Team Lisette 28ste en het team Jannie keurig 2de in hun categorie .Complimenten voor dit team wat zij presteerde in hun 1ste wedstrijd met deze extreme weersomstandigheden .Rest nog te vermelden dat de foto's zijn gemaakt door Mieke Jobde die ons tevens luid aanmoedigde tijdens deze wedstrijd.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 8