wedstrijden
2015-16 Rottecompetitie

Na 2 wedstrijden in het nieuwe seizoen laat de klassementslijst zien dat rv Rijnmond goed vertegenwoordigd is in de Rottecompetitie.
Voor deze maandelijkse winterwedstrijd is geen drempelvrees nodig, je kunt zo meedoen. Meld enkele dagen tevoren aan wedstrijdcommissaris RinusC hoe je wilt deelnemen dan wordt gelijk gekeken welk materiaal beschikbaar is. De eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 28 november. De start is om 10 uur op de Rottemeren. Afgelasting in verband met extreem weer of te harde wind wordt de avond tevoren bekend gemaakt op de site van rv Maas.
De klassementslijst vermeldt niet de dappere stuurlieden die zich iedere keer met hart en ziel inzetten om hun ploeg voorbij de finish te jagen. Ook is het steeds weer bijzonder om op de bruggen en ter hoogte van Oud Verlaat enthousiast Rijnmond publiek te zien- en horen aanmoedigen!

 
Toewijzing boten

Doordat er steeds meer Rijnmonders aan wedstrijden gaan meedoen  (wat door de wedstrijdcommissie met veel plezier wordt geconstateerd ) is het inherent daaraan  dat er ook meer boten daarvoor geclaimd worden ( vooral de betere wedstrijdboten ).Om een ieder tevreden te stellen zal de wedstrijdcommissie met uiterste  zorgvuldigheid zich van deze  taak kweten . Er zal zoveel mogelijk aan aan de wensen van de wedstrijdroeiers tegemoet  worden gekomen .Dit naar mogelijkheden . Rechten verkregen  uit het verleden zijn niet meer van toepassing voor het heden ..Ieder lid die aan wedstrijden deelneemt en aan bepaalde eisen (niveau ) voldoen hebben de zelfde rechten en plichten . Zijn er vragen en of opmerkingen dan is de juiste man om dit te melden de wedstrijdsecretaris Rinus Commijs.

 
Goudse Mijl 2015

Ook dit jaar doen meerdere Rijnmond teams mee aan de Goudse Mijl op zondag 20 september. De organisatie heeft de wedstrijdindeling zelfs aangepast voor onze teams en boten zodat onze roeiers mee kunnen doen mee in meerdere wedstrijdtypes. Publiek is heel welkom, de Goudse Mijl is een prachtig evenement, er is er een groot scherm en prima catering, zoals de fameuze erwtensoep.

 
DMO 2015

De wind stond goed op 13 juni maar windkracht 5 gaf kopjes op de golven op de Willem Alexanderbaan. In de ochtend ging de Heren-4 met stuur van start met Mieke(stuur) PaulK, StevenH, BenB en RinusC.
In het veld met internationale roeiers was er in ieder geval kans om

Lees meer...
 
Spanning op de Ringvaartregatta

Ze hebben het voor elkaar! De Rijnmond-acht ging vanochtend van start met een pittige westenwind. Om 09:38u werd na iets meer dan 2 uur het eerste checkpoint bij Oude Meer gepasseerd en lag ons  'startnummer 66' op 21e positie. Het tweede controlepunt werd om 11:29 aangetikt met veldpositie 39 en een totale tijd van 04:05 uur.

Lees hier meer over deze 40e editie.

Checkpoint 4 (Leiderdorp) is bereikt om 15:55u in positie 39. Dat is heel verdienstelijk want Rijnmond is tussen de snelle boten van start gegaan en hield deze positie urenlang vast. Bijzonder detail: de man met de hamer stond op slechts 5km van de finish. Het team eindigde exact weer op positie 66 met een mooie finaletijd in Delft van 11u 27m 13 s om 19:26u. De race werd  live weergegeven op: http://toervolger.nl/display/. Hier zijn ook de uitslagen vermeld. Vorig jaar roeiden Mark Jobse  en Bart v Haperen  deze regatta in een 2-zonder.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 7