wedstrijden
Erasmus sprints 2014

Zaterdag 13 september kwamen twee Rijnmond teams aan de start bij de Erasmus sprints. Het was een mooie roeidag met windkracht 4 noord. Op de Willem Alexanderbaan betekent dat wel golfslag bij de start dus. Met onze beide teams in dezelfde pool hadden de toegestroomde fans (ja echt!) een makkie bij het volgen van de Dames-2x en Heren-4*.

Er werd gestart met het unieke startlichtsysteem dat dit keer prima functioneerde. In de tweede heat waren de teams apart aan de beurt waardoor ze elkaar konden aanmoedigen.

Lees meer...
 
Triatlon Nautilus za 6 september

Beste roeiers van roeivereniging Rijnmond,

Op zaterdag 6 september organiseert RV Nautilus haar jaarlijkse triatlon op en rond de Willem-Alexander Baan. RV Rijnmond kan daarbij natuurlijk niet ontbreken. Er zijn verschillende onderdelen waaraan deelgenomen kan worden: 
De ‚gewone’ Triatlon: 3 km roeien, 20 km fietsen en 5 km hardlopen
De Triatlon Sprint: 1,5 km roeien, 5 km fietsen en 2 km hardlopen
De Duatlon: 3 km roeien en 20 km fietsen

Lees meer...
 
DMO 2014

De Dutch Masters Open is een laagdrempelige reeks wedstrijden in juni, verdeeld over twee dagen. Het evenement op de WABaan kent vele klassen voor zowel jeugd als senioren. Het startsysteem op handicap houdt de spanning erin; het wedstrijdveld komt samen bij de finish.


Voor Rijnmond deed team Kaan mee op zondag 15 juni in groep senioren-F met C4* en kwam daarbij de oude tegenstander uit de Rotte wintercompetities tegen -maar nog niet voorbij. Volgend jaar weer!

 
Wedstrijdteams in de maak

Diverse nieuw gevormde teams zijn gestart met wedstrijdtraining. Zo zijn er 2 dames-4X* die met vaste afspraken zich willen voorbereiden op komende wedstrijden.

Heb je interesse in wedstrijden in glad materiaal dan kun je dit doornemen met wedstrijdcommissaris RinusC en de diverse coaches. 

 
Vergeet niet in te loggen...

Op deze trainingspagina staan ook interne artikelen, foto's en films die alleen zijn in te zien voor leden na inlog. Inloggen kan op de voorpagina van de website. Regelmatig worden teams gefilmd tijdens de training.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 5