wedstrijden
Triatlon Nautilus za 6 september

Beste roeiers van roeivereniging Rijnmond,

Op zaterdag 6 september organiseert RV Nautilus haar jaarlijkse triatlon op en rond de Willem-Alexander Baan. RV Rijnmond kan daarbij natuurlijk niet ontbreken. Er zijn verschillende onderdelen waaraan deelgenomen kan worden: 
De ‚gewone’ Triatlon: 3 km roeien, 20 km fietsen en 5 km hardlopen
De Triatlon Sprint: 1,5 km roeien, 5 km fietsen en 2 km hardlopen
De Duatlon: 3 km roeien en 20 km fietsen

Lees meer...
 
DMO 2014

De Dutch Masters Open is een laagdrempelige reeks wedstrijden in juni, verdeeld over twee dagen. Het evenement op de WABaan kent vele klassen voor zowel jeugd als senioren. Het startsysteem op handicap houdt de spanning erin; het wedstrijdveld komt samen bij de finish.


Voor Rijnmond deed team Kaan mee op zondag 15 juni in groep senioren-F met C4* en kwam daarbij de oude tegenstander uit de Rotte wintercompetities tegen -maar nog niet voorbij. Volgend jaar weer!

 
Wedstrijdteams in de maak

Diverse nieuw gevormde teams zijn gestart met wedstrijdtraining. Zo zijn er 2 dames-4X* die met vaste afspraken zich willen voorbereiden op komende wedstrijden.

Heb je interesse in wedstrijden in glad materiaal dan kun je dit doornemen met wedstrijdcommissaris RinusC en de diverse coaches. 

 
Vergeet niet in te loggen...

Op deze trainingspagina staan ook interne artikelen, foto's en films die alleen zijn in te zien voor leden na inlog. Inloggen kan op de voorpagina van de website. Regelmatig worden teams gefilmd tijdens de training.

 
Afsluitende training WABaan

Op 7 juni werd met prachtig weer op de Willem Alexanderbaan een laatste gladroei-lestraining gedaan. Zo'n 8 leden hebben in de afgelopen anderhalf jaar hun gladroei-aantekening hier gehaald en vele anderen trainden mee in zowel scullboot, oarsboot als skiff. De Rijnmond is om te riggeren van oars naar scull en met IJzer en Enkele Wiericke was bijna elke training mogelijk op de overzichtelijke en veilige baan.  Wind kon soms een spelbreker zijn want het waait er altijd harder dan op de Rotte. Vanaf nu worden de trainingen in series gepland en met name voor de aanloop naar wedstrijden. Er liggen niet meer permanent Rijnmondboten gereed. De baan is wel via de overdraagplaats toegankelijk. Neem voor langere trainingssessies met tijdelijke bootstalling contact op met de wedstrijdcommissaris. Op de foto's is ook de Volans te zien, een trainings-skiff die er te huur is.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 5