Jeugd
Ergometerwedtrijd Uithoorn op 9 januari

Vier jeugdleden van RV Rijnmond deden mee met de “Ergometerwedstrijd” van Michiel de Ruyter in Uithoorn van 9 januari jongstleden.

Renate, Ayaissa, Julia en Juan haalden hele goeie tijden. Juan 10 jaar oud, haalde in het veld van jongens 12 jaar een zilveren plak weg met een super goede tijd van:  01:04,5 en 01:06,0.

Julia haalde        M12  01:07,2 01:07,4
Ayaissa haalde    M12  01:12,4 01:13,4
Renate haalde     M14  01:02,2 01:02,7

Lees meer...
 
Snoepen voor de keuken

De jeugdgroep heeft een ludieke actie bedacht om te knallen voor de keuken: op 14 november wordt snoepgoed gebakken voor Sinterklaas! Wat dacht u van zelfgebakken 
-brokken speculaas voor bij de koffie of 
-kleine speculaasjes om mee naar huis te nemen 
-heerlijke kruidnootjes en pepernoten om te strooien?

U kunt deze lekkernij tegen een schappelijke prijs kopen. De opbrengst komt ten goede aan de nieuwe keuken.

 
Jeugdkamp 2014 -Tip!

Op Facebook zijn leuke foto's te zien van het jeugdkamp 2014!Klik hier voor de Facebookpagina

 
Beste bezoeker,

Ben je 12 jaar of ouder, sportief en heb je geen watervrees, want je bent in het bezit van een zwemdiploma, dan is roeien jouw sport.

Bij Roeivereniging Rijnmond kan je beginnen wanneer jij wilt.

Wij hanteren geen wachtlijst. Roeivereniging Rijnmond bezit een binnen roeibak waarin je een eerste les kan krijgen. Iedere zaterdag van 9.00-10.30 krijgt de jeugd instructie.
Roeivereniging Rijnmond bezit eigen opgeleide jeugdige instructeurs en volwassen instructeurs waarop teruggevallen kan worden.
Ook andere activiteiten worden georganiseerd o.a. geocachen is erg in trek.

In de zomermaanden wordt er in skiffs en ongestuurde tweeën geroeid. In de wintermaanden wordt er voor veilig gekozen.
Er wordt geroeid in ploegboten zoals  C-boten (de wat bredere boten) en gladde vieren.

Nieuwsgierig!

Kom snel eens kijken of neem kontact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. voor een eerste roei instructie. 
Tot ziens.

de jeugdinstructeurs
RV Rijnmond

 
2015 Sportentocht open dag 8 oktober

Kom roeien bij Rijnmond op 8 oktober 2015! Ook dit jaar kun je op je sportentocht deze gave buitensport uitproberen, het is open huis vanaf half vier 's  middags. Onze vrijwilligers staan klaar om iedereen van 8-88 een introductieles te bieden, dus ook aan je begeleiders.Roeien is voor iedereen en is een echte familiesport met toerroeien, marathons of wedstijden op de korte baan. Kijk maar eens rond op de website. Je vindt nieuws over deelname aan de Elfsteden roeimarathons en ook snelheidswedstrijden op de nieuwe Olympische Willem Alexanderbaan die naast de Rotte ligt. De jeugdafdeling van rv Rijnmond is enorm gegroeid en een gezellige groep!
Kun je niet op 8 oktober maar wil je op een ander moment kennismaken? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. voor een persoonlijke afspraak.

 
Ons Kluppie in de race!

De rv Rijnmond jeugd is in de race voor 'Ons Kluppie' 2014 en is nu bij de laatste tien kandidaten. Hier is een promo-film gemaakt met onze jeugdgroep door het filmteam van RTV Rijnmond. 

 
De jeugdafdeling

rv Rijnmond heeft een actieve jeugdafdeling met circa 20 jeugdleden van 11 tot 16 jaar.