Nog nooit deden zoveel roeiers mee aan de 24 uur van de Rotte als in 2019.  De sfeer was sportief, warm en gezellig. De oudste deelnemer van rv Rijnmond is 89 jaar.  

Iedereen die meegedaan heeft met roeien, klussen, werken, organiseren, heel erg hartelijk bedankt voor je inzet!Zo'n mooi roeifeest kunnen we alleen neerzetten en beleven met

De 24 uur van de Rotte 2019 wordt gehouden tussen vrijdag 14 juni 19.00 uur en zaterdag 15 juni 19.00 uur. 
De inschrijving is geopend!

Voor informatie over inschrijving, huur van boten of anderszins: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze Roei Vereniging Rijnmond is organisator van de 24 uur van de Rotte; een roei-prestatietocht die jaarlijks rond de langste dag gevaren wordt over de rivier de Rotte. De deelnemers roeien gedurende dit etmaal zoveel mogelijk ronden van elk 15 kilometer tussen Roeivereniging Rijnmond en Café Oud Verlaat. De gezellige roeivereniging is 24 uur open voor eten, drinken en verzorging.
Op beide aanlegplaatsen ontvangen deelnemers een stempel op een stempelkaart. De stempelkaart staat voor een individuele prestatie.