Roeien bij Rijnmond is superleuk. Rijnmond heeft ongeveer een kleine groep jeugdleden in de leeftijd van 11 tot 18 jaar. Jeugd roeien gebeurd bij RV Rijnmond op zaterdagmorgen om 09:00. Vanaf het jaar dat je elf wordt kun je bij ons komen roeien. Je kunt net zo actief roeien als je zelf wilt. Op zaterdagochtend staat een vast team van roei-instructeurs klaar om je de sport te leren kennen.

Wil je meer informatie neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kun je al roeien? Geef dat dan even aan bij je inschrijving. We nemen contact met je op en zorgen dat je direct mee kunt roeien.

Kan ik een keer een (jeugd) training bijwonen?

Natuurlijk kun je een keer een kijkje nemen op de roeivereniging. Als jeugdlid kun je elke zaterdagochtend langskomen!

Introductielessen

Weet je het nog niet zeker, maar lijkt roeien je erg leuk. Maak dan een afspraak voor introductielessen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De eerste 3 introductielessen zijn gratis en kun je kijken of je roeien echt een leuke sport vindt. In het voorjaar en de zomer leren we roeien via het KNRB-systeem. Je leert dan gelijk roeien in een skiff (een smalle éénpersoons roeiboot). In de herfst- en winterperiode leren we roeien in twee-, drie- of vierpersoonsboten.