"het is een echte aanrader, ga met je roeimaten een paar dagen erop uit!" melden de dames enthousiast over hun meerdaagse trektocht. Hier volgt het verslag van Yvonne...

Verslag van een roeitrektocht van Ria, Rian, Wil, en Yvonne
In de regen uitgezwaaid door Elly, vertrekken we roeiend richting sluisje. We roeien door tot RV Proteus en schuilen daar onder het balkon terwijl we koffie drinken. Dan wordt het droog en vervolgen we onze tocht naar Leidschendam, onze eerste overnachting.
De volgende dag worden we door roeiers van RV Rijnland uitgenodigd koffie te komen drinken. Dat laten we niet voorbij gaan. Heerlijk in de zon  zitten we op het terras. Dan verder naar Leiden. Ook daar weten we een mooi terras te vinden om te lunchen. Nu nog even naar de Kaag roeien , want daar is onze volgende stop.
Dag 3. Ondanks dat ons mooi weer is voorspeld gaat het tussen de middag als we zitten te eten regenen. Dan maar verder naar ons volgende slaap adres in Ter Aar. Onze boot vindt een plaatsje bij een jachtwerf en mag onder de overkapping liggen. Wat zijn we weer een boffers. Dat scheelt de volgende dag hozen en dweilen
 Verder richting Gouda , maar eerst roeien we langs RV Alphen en je raadt het al we hebben daar koffie gedronken. Dan verder naar de Gouwe. Grote en kleine boten met grote en kleine golven varen ons achterop of tegemoet. We voelen ons klein Zien ze ons wel . Nou 1 keer zagen ze ons niet. Maar we zijn er nog.
De laatste dag roeien we op de Hollandse IJssel. Er is geen boot te bekennen. Bij de Snelle sluis schutten we naar de ringvaart. We zijn alweer bijna thuis. Nog even de Ringvaart, de Hennipsloot, de Rotte Meren, de Rotte, Oud Verlaat en dan onze eigen vereniging. We zijn er weer. Het was ondanks wat minder weer erg gezellig.
Yvonne