Ringvaart coaching

Sinds 2010 begeleiden instructeurs en coaches van RV Rijnmond gelegenheidsteams richting de Ringvaart Regatta, ofwel De Ringvaart. De Ringvaart is één van de langste, zo niet de langste, onafgebroken marathon ter wereld. De lengte van deze roeimarathon is 100 kilometer en leidt langs steden als Leiden, Amstelveen en Delft (zie afbeelding, bron: H.S.R.V. Pelargos). Meer informatie over De Ringvaart is te vinden op de website https://ringvaartregatta.nl/ 

De coaches en instructeurs van RV Rijnmond kunnen gelegenheidsteams met of zonder roeiervaring begeleiden richting De Ringvaart. Voor studententeams is er een speciaal programma ontwikkeld. Een wedstrijdteam bestaat uit vijf of negen leden, waarvan er een de vaste stuur is.

Er zijn een beperkt aantal coaches en boten beschikbaar om teams te begeleiden naar hun Ringvaart-avontuur. Als jij en jouw team interesse hebben in onze begeleiding, neem dan contact met ons op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.!