Breicafé woensdag 26 oktober 19.30 uur

Winter is coming dus kom en brei je warm

Haken en punniken mag ook. Ben je specialist in kerstballen breien of ben je een kei in een ander genre dan leren we graag van jou! We zijn niet té professioneel om nieuwe dingen te leren.

Tot woensdagavond! 🧶🧦🧤🧣

Carla en Marije Bernard

Reageren naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Werkweekend najaar 2022

Ja, afgelopen weekend was het weer zover: WERKWEEKEND!!

En gewerkt werd er door heel veel leden, zowel binnen als buiten. In de loods, buiten, ramen werden gelapt, er werd geveegd en gedweild.

Kortom iedereen lekker bezig.

En ook aan de inwendige mens werd gedacht met koffie, thee, broodjes, krentenbollen en soep. 

Het weer was ons ook goed gezind, zowel zaterdag als zondag. Allemaal hartelijk dank!

Indeling loods

Bij het werkweekeinde hebben een aantal fanatieke klussers de loods verbouwd, waardoor we nu meer ruimte hebben voor de boten. Ook is er een andere indeling, zodat sommige boten makkelijker te pakken zijn.

Er is hard gewerkt, maar het is nog niet gelukt om alle stellingen om te bouwen. Daarom zullen we ook de komende periode nog wat moeten verbouwen. De indeling van de boten kan daardoor nog wat veranderen. 

Sups zijn gearriveerd

Sinds vandaag hebben we twee sup-boarden op onze vereniging! Ze zijn van het merk Kraken. De jeugdcommissie heeft het board uitgekozen na een aantal proefvaarten. 

Twee grote voordelen van dit type board zijn de goede stabiliteit en de mogelijkheid om er een zitje in te klikken. Hierdoor kun je zowel staand suppen als zittend kanoën.

De boarden zijn te gebruiken en kunnen eerdaags ook via e-Captain gereserveerd worden.

Gevonden voorwerpen

Beste leden,

Update gevonden voorwerpen 27 augustus 2022.

HORLOGE 

RING, breed, met datum aan de buitenzijde ingegraveerd

ARMBANDEN, 2 stuks. 1 schakelarmband en 1 klemarmband

Afspraak maken om op te halen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kantinecommissie

Marije Bernard

Deze zaterdag: Gastentocht naar de Oorsprong

Aankomende zaterdag, op 20 augustus, wordt de gastentocht naar de Oorsprong van de Rotte geroeid. Naar verwachting zullen er 30 tot 35 gasten van andere verenigingen ons mooie roeiwater komen verkennen.

Houd er rekening mee dat de meeste C4'en en C3'tjes gereserveerd zijn voor deze tocht. Pas bij vertrek van de tocht, om half elf, wordt er duidelijk of alle gereserveerde boten ook daadwerkelijk nodig zijn voor de tocht. Als de boten om half elf nog in de loods liggen, kunnen de boten door jou en je ploeg meegenomen worden voor jullie training. De gladde vieren liggen natuurlijk klaar voor gebruik!

Laten we hopen op mooi weer!