Biertje?? Bardienstdraaien is een must!!

Beste leden,

Zoals jullie weten wordt er hard gewerkt aan het testen en invoeren van een digitaal bardienst/vrijwilligers rooster. Dat is nog niet zover. Gelukkig is papier geduldig...in de gang naar de kantine toe hangt het bardienstrooster voor de komende drie maanden en is nog nauwelijks gevuld. 

Om de kantine een bruisend middelpunt van de vereniging te laten zijn, is jullie inzet hard nodig.

Vul je naam in op een eigen gekozen zaterdag en enthousiasmeer je roeimaatjes dit ook te doen. 

Kantinecommissie

Bardienst gevraagd ter ondersteuning van Roparun actie! Za 21-5

MarionC, net afgeroeid bij onze club, gaat met haar 'Team 065' de Roparun lopen.

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel verkoopt ze op zaterdag 21 mei Vegan Cheesecakes in onze kantine en houdt tevens een collecte. Wij hopen natuurlijk dat alle leden haar steunen om een prachtig resultaat neer zetten. 

Ook heeft ze hulp nodig in de vorm van een ondersteunende bardienst, dus...

kom zaterdagochtend bardienst doen van 10:00 tot 13:00 uur! 

Je kunt Marion mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Kantinecommissie

 

 

Enquête sociale veiligheid

Als roeiers spenderen we een aanzienlijke hoeveelheid tijd op onze club, Roeivereniging Rijnmond. Een club ben je samen, daarom is het belangrijk dat je je veilig voelt op de vereniging. De vertrouwenspersoon, Karen, en jeugdcommissaris Julia hebben de handen ineen geslagen om de infrastructuur rond sociale veiligheid op de vereniging vast te leggen. In de komende tijd zullen er gespreksavonden worden georganiseerd over sociale veiligheid en cultuur op de club, hierover zullen de leden worden geïnformeerd.

Als voorbereiding op deze avonden is er in het communiqué van zondag 20 februari een link verstuurd waarmee ieder lid de enquête over de huidige belevenis van sociale (on)veiligheid kan invullen. De enquête is zowel in Nederlands en Engels beschikbaar. We willen iedereen vragen om deze enquête in te vullen, zodat de vertrouwenspersoon een goed beeld krijgt van de beleving van sociale (on)veiligheid op de club. In de enquête is ook ruimte om een bericht voor Karen achter te laten.

Mocht je contact op willen nemen met Karen voor een persoonlijk gesprek, schroom niet! Haar gegevens worden vermeld in het communiqué, op de website onder het kopje 'Vereniging' en op de visitekaartjes die je naast de deur naar de loods kan vinden.

Enquêtes over riemen en kleding: Laat jouw mening horen!

Rijnmonders hebben deze week van zowel de Materiaal Commissie als de Kleding Commissie de vraag gekregen om een enquête in te vullen. Beide commissies zijn aan het inventariseren waar er de komende jaren in geïnvesteerd kan worden; deze inventarisatie zou niet compleet zijn zonder de input van Rijnmond leden. De Materiaal Commissie onderzoekt hoe de riemenvoorraad de aankomende jaren het best vernieuwd kan worden en de Kleding Commissie bekijkt de mogelijkheden om het aanbod van verenigingskleding uit te breiden met roeipakjes.

Als het goed is, heeft ieder Rijnmond-lid de links voor de enquêtes via de mail ontvangen. Als je deze nog niet voorbij hebt zien komen, raden we je aan om even in je map voor spam/ongewenste email te kijken. De enquêtes kunnen ook bereikt worden door middel van de links onderaan dit artikel, om deze te zien moet het website-wachtwoord wel ingevuld worden.

Vul het leden wachtwoord in om verder te lezen

Dringende oproep bardienstvrijwilligers zaterdag 28 augustus en 18 september

Zaterdag 28 augustus en 18 september is uit het bardienstrooster gevallen!

Wie wil zaterdag aanstaande bardienst draaien? We hebben vier vrijwilligers nodig; 2 voor ochtend en 2 voor de middag.

Het belooft een gezellige drukke dag te worden vanwege examens en het vertrek en aankomst van de toertocht Delft.

Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - alvast heel erg bedankt namens de kantinecommissie

Gelukkig was er een lid die het wél was opgevallen, bedankt Ria.

Nieuw jaar, nieuwe website!

Welkom op de vernieuwde website van Roeivereniging Rijnmond! De afgelopen maanden heeft de website werkgroep ontzettend hard gewerkt aan de vernieuwing van onze site. We hadden als primaire doel om de website in een fris jasje te steken. Verder vinden we het belangrijk dat leden en niet-leden kunnen zien waar Rijnmond voor staat: gezelligheid en sportiviteit. Op de nieuwe website kun je leuke artikelen én praktische informatie vinden. Zo kun je onder het kopje ‘Roeien’ meer te weten komen over de verschillende roei-opleidingen die de vereniging biedt.

Ga eens op onderzoek uit! Wij horen graag wat je van de website vindt.

Met vriendelijke groet en het beste voor het nieuwe (roei-)jaar,

De website werkgroep